ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012


Αέρας Ανανέωσης στο Hilton Park Nicosia

Το Hilton Park Nicosia, το ξενοδοχείο που εδώ και δεκαετίες πρωταγωνιστεί στις κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις της Λευκωσίας, προχωρεί σε ανακαίνιση ανεβάζοντας ουσιαστικά τον πήχη της φιλοξενίας στην Πρωτεύουσα.

Η αισθητική του Hilton Park αλλάζει ριζικά με τα ολοκαίνουργια δωμάτια του να υποδέχονται τους φιλοξενούμενους τους σε μια εντελώς διαφορετική και ζεστή ατμόσφαιρα και ένα καινούργιο διάκοσμο σε γήινα χρώματα αναβαθμίζοντας σημαντικά το επίπεδο φιλοξενίας.

Πέραν όλων των δωματίων του ξενοδοχείου, και το κεντρικό του ballroom, η αίθουσα Ledra, θα ανακαινιστεί και ανανεωθεί ολοκληρωτικά με νέα χρώματα, εξοπλισμό και μια ουσιαστικά νέα ατμόσφαιρα για εκδηλώσεις επιπέδου. Σημειώνεται ότι το κεντρικό ballroom του ξενοδοχείου, συνολικού εμβαδού 1100 τ.μ. αποτελεί τη μεγαλύτερη αίθουσα με απρόσκοπτη θέα για τη διοργάνωση συνεδρίων, γαμήλιων δεξιώσεων, πάρτι και άλλων εκδηλώσεων, με υπηρεσίες οπτικοαουστικών μέσων και παροχή κάθε διευκόλυνσης.

Στο ανακαινισμένο Hilton Park Nicosia προστίθενται και νέες ολοκαίνουργιες συνεδριάσεων και εκδηλώσεων καθώς και επιχειρηματικό κέντρο που παρέχει κάθε διευκόλυνση σε συνέδρους καθώς και τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου. Στις ανακαινίσεις συμπεριλαμβάνεται επίσης και το εστιατόριο Olympia όπου αλλάζει όλος ο διάκοσμος και η αισθητική συμβάλλοντας έτσι στην ολική αναβάθμιση του ξενοδοχείου