ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Το 37ου Διεθνές Συνέδριο της WACS Διεκδικεί η Αθήνα


Η Αθήνα, προετοιμάζεται πυρετωδώς στάδιο για τη διεκδίκηση της διοργάνωσης του 37ου Διεθνούς Συνεδρίου της Παγκόσμιας Ένωσης Ομοσπονδιών Αρχιμαγείρων (WACS – World Association of Chefs Societies), για μια δυναμική παρουσία στη Daejeon της Κορέας όπου διεξάγεται φέτος μεταξύ 1 και 5 Μαΐου το 35ο Συνέδριο της WACS. Η WACS απαρτίζεται σήμερα από 87 μέλη-επίσημες εθνικές ομοσπονδίες αρχιμαγείρων παγκοσμίως

Η Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα παρουσιάσει τη συνεδριακή υποδομή της Αθήνας, τις δυνατότητες διαμονής, εστίασης και φιλοξενίας, με απώτερο στόχο η Αθήνα να συναγωνιστεί επάξια, και στο τέλος, να βγει νικήτρια σε μία “αναμέτρηση” με τις άλλες δύο επικρατέστερες υποψήφιες, την Κωνσταντινούπολη και το Κέιπ Τάουν.

Η Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος, επιθυμώντας να αξιοποιήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τη μοναδική αυτή ευκαιρία να προβληθεί στη διεθνή γαστρονομική κοινότητα η Ελλάδα, η γαστρονομία , ο πολιτισμός και οι παραδόσεις της, συσπειρώνει στην προσπάθεια αυτή εθνικούς και τοπικούς φορείς που μπορούν να συνεισφέρουν έμπρακτα στην επιτυχή έκβαση της, διεκδίκησης.