ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Βέλγιο: ΄΄Η Ελλάδα αποτελεί χώρα διακοπών περισσότερο από ποτέ"


Σε ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην εφημερίδα De Morgen με τίτλο "Η Ελλάδα αποτελεί χώρα διακοπών περισσότερο από ποτέ", αναφέρεται, ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα δεν λειτουργούν ανασταλτικά για τους Βέλγους τουρίστες, οι οποίοι εξακολουθούν να δείχνουν εμπιστοσύνη στην Ελλάδα ως χώρα διακοπών.

Το δημοσίευμα παραθέτει τις απόψεις Βέλγων ταξιδιωτικών πρακτόρων, οι οποίοι υποστηρίζουν, ότι η Ελλάδα προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον διακοπών για τους Βέλγους τουρίστες. Όπως μάλιστα διευκρινίζουν, τα προβλήματα παρουσιάζονται αποκλειστικά στην Αθήνα, η οποία όμως "δεν προσελκύει παρά ένα μικρό κομμάτι των τουριστών συγκριτικά με τα νησιά".

Επίσης, οι εν λόγω εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων διαβεβαιώνουν, ότι όσοι προτιμήσουν την Ελλάδα σε αυτήν τη χρονική συγκυρία, πρόκειται να τύχουν ακόμα καλύτερης εξυπηρέτησης, καθώς "όλοι στην Ελλάδα συνειδητοποιούν ότι ο τουρισμός αποτελεί το πλέον εξαγώγιμο προϊόν της χώρας και είναι αποφασισμένοι να τον προστατεύσουν ως κόρην οφθαλμού".

Ωστόσο, προσθέτουν, ότι δεν έχει σημειωθεί καμιά διαφοροποίηση σε σχέση με τις περυσινές τιμές, με αποτέλεσμα το συνολικό κόστος των διακοπών στην Ελλάδα να κινείται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι
.

Πηγή: ΑΠΕ