ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

H SWISS διπλασιάζει και πάλι τις συχνότητες της από Αθήνα για Γενεύη.

Ο Ελβετικός αερομεταφορέας SWISS επανέφερε και πάλι τη δεύτερη καθημερινή πτήση από τις 11 Φεβρουαρίου 2012.

Η νέα σύνδεση θα αναχωρεί από Αθήνα στις 07:30’ με άφιξη στην Γενεύη στις 09:20’. Για την επιστροφή θα αναχωρεί από Γενεύη στις 19.55’ και θα φτάνει στην Αθήνα στις 23.40’. Οι δύο καθημερινές πτήσεις θα ενισχύσουν σημαντικά τις επιλογές μετακίνησης ανάμεσα στις δύο πόλεις.

Νέος προορισμός: Πεκίνο

Η Swiss International Air Lines θα προσθέσει μία νέα απευθείας πτήση από Ζυρίχη για Πεκίνο από τον Φεβρουάριο 2012 με πέντε πτήσεις εβδομαδιαίως.

H SWISS λοιπόν εισαγάγει μία νέα πτήση από Ζυρίχη προς Πεκίνο ξεκινώντας από τις 11 Φεβρουαρίου 2012. Η νέα αυτή σύνδεση προς την πρωτεύουσα της Κίνας σηματοδοτεί την περαιτέρω επέκταση των υπηρεσιών της SWISS στην συνεχώς αυξανόμενη Κινεζική αγορά, μία εξέλιξη που άρχισε με την προσθήκη της Σαγκάη τον Μάιο 2008.

Το Πεκίνο και η Σαγκάη είναι δύο από τα πιο σημαντικά επιχειρηματικά κέντρα στην Κίνα. Η SWISS εξυπηρετεί επίσης και μία 3η Κινεζική πόλη, το Χονγκ Κονγκ.