ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η TUI Hellas ενδυναμώνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά.


Η TUI Hellas ενδυναμώνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά, και προχωρά σε σημαντική διοικητική αλλαγή, με την αποχώρηση του κ. Ν. Παπαθανάση, και την ανάληψη καθηκόντων Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Josep-Antόn Grases, ο οποίος κατέχει και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Μεσογείου της TUI Travel PLC.

Ο κ. Josep-Antόn Grases θα ασκεί τα καθήκοντά του με έδρα την Αθήνα, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα την ισχυρή υποστήριξή του Ομίλου TUI προς την ελληνική θυγατρική εταιρεία, καθώς και το έντονο ενδιαφέρον προς την ελληνική αγορά τουρισμού. Ο ελληνικός τουρισμός αποτελεί σημαντικό μοχλό ανάπτυξης για τη χώρα και είναι βασικό η σημασία του να αναδειχθεί και να στηριχθεί από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Η TUI Hellas έχει μια απολύτως επιτυχημένη πορεία και ηγετική θέση στην ελληνική αγορά τουρισμού, διακινώντας περισσότερους από 1,4 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο και διατηρώντας παράλληλα ένα δίκτυο 19 υποκαταστημάτων στους σημαντικότερους ελληνικούς προορισμούς.
Παράλληλα, διαθέτει μία ξεκάθαρη στρατηγική για την περαιτέρω ανάπτυξή της στην Ελλάδα, τόσο για τον εισερχόμενο όσο και για τον εξερχόμενο τουρισμό. Στο πλαίσιο αυτό, αξιοποιεί ευκαιρίες που σχετίζονται με τους εγχώριους tour operators, και με τον ανεξάρτητο ταξιδιώτη (αγορά των ταξιδιωτικών πακέτων) αντίστοιχα.
Ο κ. Josep-Antόn Grases δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που με την ανάληψη και των νέων μου καθηκόντων θα συνεισφέρω στην ενδυνάμωση της θέσης της εταιρείας στην Ελλάδα, που αποτελεί άλλωστε μια από τις αγορές προτεραιότητας για τον Όμιλό μας.