ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Νέα θέση Business Class από την SWISS


Η νέα θέση Business Classπου παρουσίασε η SWISS στις Διηπειρωτικές πτήσεις μεγάλης διάρκειας, είναι πλέον γεγονός.

Κάθε θέση μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του εκάστοτε επιβάτη για μοναδική και τέλεια ταξιδιωτική εμπειρία.

  • Άνεση στον ύπνο σε μία πλήρως οριζόντια επιφάνεια – στο προσωπικό σας 2μετρο κρεβάτι με ενσωματωμένη λειτουργία μασάζ, πάνω από τα σύννεφα.
  • Η νέα γωνία στη διαμόρφωση των θέσεων σε 1-2-1 / 2-2-1 προσφέρει καλύτερη πρόσβαση στην θέση καθώς και επιτρέπει την πιο εύκολη πρόσβαση στο διάδρομο και στις τουαλέτες.
  • Πλάτος θέσης 50.8 σε 57.15 εκ. / 20.3 σε 22.5’
  • Ελβετική καινοτομία από τη SWISS που πραγματοποίησε η Contour: ειδικά διαμορφωμένοo μαξιλάρι για αερομεταφορές από την Lantal το οποίο ρυθμίζεται ανάλογα, από μαλακό σε κανονικό, ειδικό για κάθισμα και ξεκούραση.

Η SWISS κέρδισε την 2η θέση σε Business Class για Διηπειρωτικές πτήσεις

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της IATA η SWISS κατέκτησε στο τελευταίο τετράμηνο του 2011 την 2η θέση στις Διηπειρωτικές πτήσεις και ανέβηκε από την 11η στην 3η θέση στις Ασιατικές πτήσεις πάντοτε για το προϊόν της Business Class.