ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Η χαμηλού κόστους αεροπορική Volotea θα συνδέσει τη Βενετία με τη Θεσσαλονίκη και 6 ελληνικά νησιά


Η χαμηλού κόστους  ισπανική αεροπορική εταιρεία Volotea, ανακοίνωσε ότι θα συνδέσει το αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας με τη Θεσσαλονίκη.  Το κόστος της μετάβασης θα ξεκινά από τα 19 ευρώ ανά κατεύθυνση. Παράλληλα η εταιρεία θα πετάει προς  έξι ελληνικά νησιά τη θερινή περίοδο. την Κέρκυρα(από 24 Ιουνίου), Κρήτη-Ηράκλειο, Κω(από 16 Ιουλίου), Μύκονο(από 25 Ιουνίου), Ρόδο(από 15 Ιουλίου) και τη Σαντορίνη(από 18 Ιουλίου) . Ήδη άρχισε η προπώληση εισιτηρίων.                                                                            
Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με τρία Boeing 717 των 125 θέσεων.
Σημειώνεται ότι η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία Volotea  δημιουργήθηκε από τους πρώην ιδρυτές της επίσης χαμηλού κόστους Vueling, Carlos Munoz και Lazaro Ros. Η εταιρία συστάθηκε με έδρα της τη Βαρκελώνη, ενώ θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 5 Απριλίου 2012 από το αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας, εκεί όπου θα βρίσκεται η πρώτη βάση της λειτουργίας της.