ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Με το Radisson Blu Park Hotel Αthens, η διεθνής αλυσίδα Rezidor Hotel Group κάνει την παρουσία της στη χώρα μας


Το  Athens Park Hotel εδώ και 35 χρόνια κατέχει σημαντική θέση ανάμεσα  στα ξενοδοχεία  πολυτελείας  της  Αθήνας. Η πρόσφατη εντυπωσιακή  ανακαίνιση του ξενοδοχείου και οι συνεχείς επενδύσεις, παρά την κρίση, στο ανθρώπινο   δυναμικό  και στη  διασφάλιση     της  ποιότητας  των παρεχόμενων υπηρεσιών, οδήγησαν τη Radisson Blu Hotels & Resorts μια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές εταιρείες διεθνώς, να επιλέξει το Athens Park Hotel για την είσοδό της στην ελληνική αγορά.  Έτσι το πρόσφατα ανακαινισμένο, πέντε αστέρων Athens Park Hotel από την 1/1/2012 ονομάζεται πλέον Radisson Blu Park Hotel Αthens,  εκπληρώνοντας πλήρως τις προδιαγραφές και τα standards που έχουν κάνει παγκοσμίως γνωστά τα Radisson Blu, του Rezidor Hotel Group, ενός από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους διεθνώς. Το Rezidor Hotel Group, διαθέτει περισσότερες από 415 ξενοδοχειακές μονάδες σε 65 χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.  Σημειώνεται ότι τον Ιανουάριο του 2012, προχώρησε σε στρατηγική σύμπραξη με τον όμιλο Carlson Hotels, δημιουργώντας μία από τις πλέον παγκόσμιες «υπερδυνάμεις» στον τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων , την  «Carlson Rezidor Hotel Group».
Το Radisson Blu Park Hotel Athens, με κεντρικό  θέμα τη  φύση, διαθέτει  152 δωμάτια και σουίτες, 2 εστιατόρια, 1 all day lounge cafe, υπερσύγχρονες αίθουσες συνεδρίων, πλήρως εξοπλισμένο fitness center, καθώς και open air πισίνα σ’ ένα από τα πιο αμφιθεατρικά Roof Garden της πόλης. Επίσης διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης 300 αυτοκινήτων. Τα  υψηλά  standards  προδιαγραφών  της  Radisson Blue  και  η  φιλοσοφία “Yes, I can”  αποτελούν  μια  ολιστική  εμπειρία  φιλοξενίας  που  θα  προσφέρεται  στους πελάτες του ξενοδοχείου.  
«Παρά την πρόσφατη οικονομική κρίση και τη μεταβατική περίοδο στην Ελλάδα, οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Αθήνα αντιστέκονται με θετικές προοπτικές. Με χαρά βρισκόμαστε στην Αθήνα και συνεχίζουμε να εξελίσσουμε την αναπτυξιακή μας στρατηγική στην Νοτιοανατολική Ευρώπη», σημειώνει ο Kurt Ritter, πρόεδρος & CEO του ομίλου Rezidor.
.
Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι των συνεδρίων κι εκδηλώσεων η ιδιοκτησία και το management του 35ετους ξενοδοχείου  φιλοδοξούν οι αίθουσες του  να αποτελέσουν μια εναλλακτική αλλά και μοναδική πρόταση.
 «Η εμπιστοσύνη που έδειξε το Carlson Rezidor Group στο ξενοδοχείο μας με την είσοδο του στην ελληνική αγορά μας ικανοποιεί και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον και τη περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού. Είμαστε βέβαιοι πως το Radisson Blu Park Ηotel Αthens, θα συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση» σημειώνουν ο Βασίλης και η Μάρη Δεβερίκου