ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ο Παναγής Βασιλάτος ανέλαβε διευθυντής Ελλάδας της Airfasttickets

Ο κ. Παναγής Βασιλάτος ανέλαβε ως διευθυντής Ελλάδας του γραφείου της Airfasttickets , με στόχο να συνεχιστεί η αλματώδης ανάπτυξη της εταιρείας όχι μόνο στο εξωτερικό, αλλά και στο εσωτερικό. Ο κ. Βασιλάτος έχει πολύχρονη εμπειρία στον αεροπορικό κλάδο, με 23 χρόνια στην KLM, και τελευταία ως διευθυντής Πωλήσεων στην Olympic Air.

“Οι στόχοι στην ζωή πρέπει να είναι πάντα σε εγρήγορση και όταν τους πετυχαίνουμε να έχουν ήδη τοποθετηθεί καινούργιοι”, ανέφερε ο κ. Βασιλάτος για τις νέες του επιλογές και συμπλήρωσε ότι “ο αεροπορικός τομέας για μένα ήταν ένας υπέροχος δρόμος, γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους που αρκετοί κατάφεραν σήμερα να τους θεωρώ αδέλφια μου, έμαθα και έδωσα πάρα πολλά στον χώρο αυτό, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς – ανάλογα πως το βλέπει κανείς, δεν έχει πια την παλιά αίγλη που σε γέμιζε”.

Ο κ. Νίκος Κοκλώνης, πρόεδρος της Airfasttickets, μιλώντας για τη νέα συνεργασία ανέφερε ότι ,“ο Παναγής πιστεύω ότι είναι από τους πολύ λίγους ανθρώπους που μπορούν να πάνε το τρένο της Airfasttickets πιο μπροστά, διευθύνοντας τα κεντρικά μας γραφεία στην Ελλάδα. Σύντομα θα μεταφερθώ στα νέα μας γραφεία στη Νέα Υόρκη, οπότε ο Παναγής είναι το έμπειρο στέλεχος που θα συνεχίσει στην Ελλάδα τη διοίκηση των γραφείων. Ο Παναγής, δεν είναι απλά το παραδοσιακό στέλεχος των αεροπορικών εταιρειών, κοιτάει μπροστά και αντιλαμβάνεται τις καινοτόμες αλλαγές. Ο Παναγής θα παντρέψει την εμπειρία του από το παραδοσιακό μοντέλο λειτουργίας με το καινοτόμο πνεύμα της εταιρίας μας. Τα τουριστικά γραφεία θα αποτελέσουν καλούς συνεργάτες μας για τους οποίους σύντομα θα παρουσιάσουμε καινοτόμες υπηρεσίες με σκοπό την άνοδο του κύκλου εργασιών τους”.

“Ο Νίκος είναι ένας απίθανος άνθρωπος που κινείται με σταθερά και γρήγορα βήματα θέτοντας πάντα στόχους με μεγάλο ενδιαφέρον και το θεωρώ τιμή μου να είμαι στην ομάδα - στο πλευρό του. Πιστεύω και νοιώθω ότι θα αφήσουμε ιστορία στο συγκεκριμένο χώρο”, ανέφερε ο κ. Βασιλάτος.



Στη φωτογραφία ο κ. Νίκος Κοκλώνης, πρόεδρος της Airfasttickets (αριστερά), με τον κ. Παναγή Βασιλάτο,