ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Θα πλημυρίσουμε την Ελλάδα με τουρίστες θα τα αλλάξουμε όλα Γι’ αυτό ψηφίστε μας! Θα σας βγάλουμε από το Μνημόνιο. Εμείς είμαστε η σωτήρια!!


Η ώρα της κάλπης ήρθε. Και οι υποσχέσεις αυτών που μας οδήγησαν στη φτώχεια δίνουν και παίρνουν. Συνεχίζουν απτόητοι το ίδιο παραμύθι, γιατί πιστεύουν ότι θα μας ξεγελάσουν ξανά. Στο ίδιο έργο θεατές!! Τώρα θυμήθηκαν Τον Τουρισμό, τον Πολιτισμό, τις συντάξεις και τους μισθούς που κατακρεούργησαν. Μας οδήγησαν στην εξαθλίωση και τώρα υπόσχονται ότι θα τα αλλάξουν όλα. Τώρα αντιλήφτηκαν ότι ο ΦΠΑ δεν βοηθάει όχι μόνο τον τουρισμό αλλά κανένα εργαζόμενο, κι ας φώναζαν όλοι για μείωση. Τώρα όμως είναι η καρέκλα και η έδρα που πρέπει να διατηρηθούν και οι άνθρωποι δίνουν τον αγώνα τους για το ψωμί τους ρε γαμώτο!   Νυν υπέρ πάντων ο αγών για την επιβίωση (τους), σε βάρος των κορόιδων .. Άλλωστε λαμόγια ενωμένα ποτέ νικημένα. Οι εγχώριοι τουρίστες περνούν πολύ καλά και αμείβονται πολύ καλά και το μόνο που κάνουν είναι οι ανακοινώσεις τους ότι δουλεύουν για το καλό της πατρίδας( κοινώς για την πάρτη τους)
Το πιο ωραία που διάβασα είναι αυτά που λέει ο Γιώργος και δημοσιεύτηκαν στα Αγρονέα   «Δεν βλέπουν, Δεν ακούν, Δεν ενδιαφέρονται, Δεν νοιώθουν, Δεν σκέπτονται, Δεν έχουν δουλέψει, Δεν έχουν φιλότιμο, Δεν πάνε φυλακή, Δεν μας σέβονται, Μας βρίζουν, Μας ενοχοποιούν, Μας κοροϊδεύουν, Μας τάζουν, Μας Ξετάζουν, Μας υπόσχονται, Μας δουλεύουν, Έχουν ασυλία, Έχουν παχυλούς μισθούς, Έχουν δωρεάν τηλέφωνα, μετακινήσεις, διαμονές, επιχορηγήσεις, Έχουν "καρέκλες", Έχουν πουλήσει την Ελλάδα, Έχουν πουληθεί οι ίδιοι, Έχουν φυλακίσει αθώους, Έχουν αποφυλακίσει ενόχους, Έχουν "φίλους" τα κανάλια, Αν δεν πας να ψηφίσεις κερδίζουν, Αν ρίξεις λευκό κερδίζουν, Αν ρίξεις άκυρο κερδίζουν, Αν επιτεθείς σε κάποιους τον κάνεις ήρωα, Αν φύγεις από την χώρα νιώθεις άσχημα,  Αν μείνεις είσαι «μ@λ@κ@ς», Αν όμως προσέξεις τι ψηφίζεις, τότε ίσως μπορεί και να αλλάξουν κάποια...»  

Και όπως λέει ο Bismarck «Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές».

Καλή ψήφο, άντε και με τη νίκη!!