ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ



  • ·         Λόγω των δυσμενών πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας, το τελευταίο διάστημα, η Ελούντα ΑΕ είναι αναγκασμένη να ανακοινώσει την αναβολή των αγώνων της Ελληνοτουρκικής Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Elounda Peninsula Hellenic–Turkish Sailing Week 2012, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 8, 9 και 10 Ιουνίου στην Κρήτη (περιοχή της Ελούντα)“Η παρούσα οικονομική συγκυρία και χρονική περίοδος αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα που δεν επιτρέπει στους αγώνες την περαιτέρω πίεση για αύξηση των συμμετοχών των ελληνικών ιστιοπλοϊκών πληρωμάτων”, αναφέρει η εταιρεία. “Για το λόγο αυτό η Ελληνοτουρκική Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα μεταφέρεται για τον Ιούνιο του 2013,  με σκοπό την ακόμα πιο δυναμική προβολή της Κρήτης, αλλά και την ανάπτυξη και σύσφιξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. 
  • ·         Ο ΣΕΤΕ επαναλαμβάνει την κατηγορηματική αντίθεσή του στη μείωση των κατώτατων μισθών / ημερομισθίων από τα επίπεδα που είχαν καθοριστεί στην Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, σημειώνοντας ότι οι εργαζόμενοι στον τουρισμό αμείβονται βάσει των κλαδικών / ομοιοεπαγγελματικών / τοπικών συμβάσεων που προβλέπουν υψηλότερες αμοιβές για τους εργαζόμενους από αυτές τις ΕΓΣΣΕ.

  • ·         Ολοκληρωμένη καμπάνια για την ενίσχυση του θαλάσσιου τουρισμού της χώρας μας στη σκανδιναβική αγορά για την περίοδο 2012-2013 σχεδιάζει η εταιρεία North Events, η οποία δραστηριοποιείται στην προώθηση και προβολή ελληνικών τουριστικών προορισμών και επιχειρήσεων, καθώς και ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στις Σκανδιναβικές χώρες.

  • ·         Η πρώτη πτήση έφτασε πρόσφατα στο Βανκούβερ και να για να τιμήσουν την περίσταση, ο Sir Richard Branson συνάντησε στα σκαλιά του αεροσκάφους την Amy Williams MBE, νικήτρια του χρυσού μεταλλίου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Βανκούβερ το 2010. «Υπήρχαν  πολλοί από τους πελάτες μας που ζητούσαν να πετούν προς το Βανκούβερ όλα αυτά τα χρόνια, έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα διαδρομή σε απάντηση στις ανάγκες των πελατών. Η διαδρομή αυτή  εδραιώνει περαιτέρω τη θέση μας ως ηγετική αεροπορική εταιρεία σε μεγάλες αποστάσεις αναψυχής του Ηνωμένου Βασιλείου». ανέφερε ο κ. Branson