ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Πλειοδοτικός διαγωνισμός από τον ΟΛΠ


      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.Π. Α.Ε. αποφάσισε:
Τη διενέργεια δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την παραχώρηση της χρήσης για την τοποθέτηση ηλεκτρονικών θυρίδων φύλαξης στους επιβατικούς σταθμούς και στις αίθουσες αναμονής του Κεντρικού Λιμένα.
 2. Την έγκριση του αποτελέσματος του διαγωνισμού που διεξήχθη στις 20.03.2012 για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «Σποραδικά λιμενικά έργα Ο.Λ.Π.» προϋπολογισμού 2.214.000 (με ΦΠΑ). Στον διαγωνισμό, στον οποίο έλαβαν μέρος επτά (7) εταιρείες, μειοδότης ανεδείχθη η εταιρεία ΔΟΜΟΣΠΟΡΤ Α.Ε. η οποία προσέφερε έκπτωση 58%.

Επίσης αποφάσισε τη διενέργεια ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού εκποίησης και απομάκρυνσης εκτός λιμένα Πειραιά των επικίνδυνων και επιβλαβών πλοίων:
      α) ΕΓ/ΟΓ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και
      β) ΕΓ/ΟΓ ΤΖΕΤ ΦΕΡΡΥ 1
με τίμημα χαμηλότερο κατά 20% από την αντίστοιχη τιμή του προηγούμενου διαγωνισμού, ήτοι για το μεν πρώτο τιμή 531.520 ευρώ και για το δεύτερο τιμή 4.493.440 ευρώ.