ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

H Delta Επιβεβαιώνει τη θερινή πτήση Ελλάδα- ΗΠΑ


Η Delta Air Lines επιβεβαίωσε την πραγματοποίηση των καθημερινών, απευθείας πτήσεων μεταξύ Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και Νέας Υόρκης/ JFK κατά τη θερινή περίοδο. Το δρομολόγιο θα εκτελείται μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2012 από Αθήνα για Νέα Υόρκη/ JFK, οπότε θα ανασταλεί για τη χειμερινή περίοδο.
«Η Ελλάδα είναι ένας δημοφιλής θερινός προορισμός για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες και προσφέρουμε περισσότερες από 4.000 θέσεις εβδομαδιαίως στο δρομολόγιο μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης», δήλωσε ο Frank Jahangir, αντιπρόεδρος της Delta για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. « Ήδη παρατηρούμε πολύ θετικά ποσοστά κρατήσεων για το καλοκαίρι και προσδοκούμε στην υποστήριξη του εισερχόμενου τουρισμού, διακινώντας χιλιάδες περισσότερους επισκέπτες στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, τονώνοντας έτσι και την τοπική οικονομία». Και συνέχισε:
«H Delta δραστηριοποιείται στην Ελλάδα επί σειράς ετών και έχει δεσμευτεί στην εξυπηρέτηση τόσο της ελληνικής όσο και της αμερικανικής αγοράς. Το δρομολόγιο Αθήνα- Νέα Υόρκη/ JFK θα είναι ένα από μια σειρά εποχιακών υπερατλαντικών δρομολογίων που θα εκτελούνται από τη Delta σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν και η ζήτηση για ταξίδια είναι μεγαλύτερη. Αυτά τα δρομολόγια συμπεριλαμβάνουν συνδέσεις της Νέας Υόρκης/ JFK με: Πίζα/ Ιταλία, Βαλένθια και Μάλαγα/ Ισπανία, Στοκχόλμη/ Σουηδία, καθώς και με Κοπεγχάγη/ Δανία και Ρέικιαβικ/ Ισλανδία.
Οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν από/ προς τις ΗΠΑ κατά τη χειμερινή περίοδο επωφελούνται από ένα περιεκτικό δίκτυο πτήσεων που εκτελούνται από τους συνεργάτες κοινοπραξίας της Delta, εταιρίες Air France και Alitalia από την Ελλάδα στους κόμβους τους σε Παρίσι και Ρώμη και από εκεί προς τις ΗΠΑ. Η απευθείας σύνδεση της Delta μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης/ JFK πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A330-300 δυναμικότητας 298 θέσεων, εκ των οποίων η διαρρύθμιση θα έχει ως εξής: 34 BusinessElite, 32 Economy Comfort– το κορυφαίο προϊόν οικονομικής θέσης της Delta και 227 Οικονομικής θέσης».