ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Σημαντική ανακαίνιση στο Hilton Park Nicosia


Στο Hilton Park Nicosia στη Λευκωσία, της Hilton Hotels & Resorts και του Ομίλου Louis , ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της μεγάλης κλίμακας ανακαίνισης του.
Ένα εντελώς καινούργιο πρόσωπο έχει δοθεί στην αίθουσα δεξιώσεων και συνεδρίων “Ledra”, η οποία έχει ανανεωθεί ολοκληρωτικά με νέα χρώματα, εξοπλισμό για εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Συγκεκριμένα, το “Ledra Βallroom” του ξενοδοχείου με συνολικό εμβαδό 1.070 τ.μ. αποτελεί τη μεγαλύτερη αίθουσα στη Λευκωσία για τη διοργάνωση, διαφόρων εκδηλώσεων, συνεδρίων, γαμήλιων δεξιώσεων, και άλλων, με παροχή κάθε διευκόλυνσης.

Στο ανακαινισμένο Hilton Park Nicosia έχουν προστεθεί και καινούργιες αίθουσες συνεδριάσεων και εκδηλώσεων.
Οι εργασίες για την ολοκλήρωση της ανανέωσης του ξενοδοχείου πραγματοποιήθηκαν σταδιακά με σεβασμό στους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου. Ο προγραμματισμός των ανακαινίσεων έγινε με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να διασφαλίζει ότι δεν επηρεάζονται οποιεσδήποτε εκδηλώσεις στους χώρους του ξενοδοχείου.
Το ξενοδοχείο, που εδώ και δεκαετίες πρωταγωνιστεί στις κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, παρέχοντας διαμονή επιπέδου στους επισκέπτες της Λευκωσίας, ολοκλήρωσε την πρώτη φάση των ανακαινίσεων  του ανεβάζοντας ουσιαστικά τον πήχη της φιλοξενίας στην πρωτεύουσα.
Η αισθητική όλων των δωματίων του Hilton Park Nicosia έχει αλλάξει ριζικά,  με τα 194  δωμάτια του να υποδέχονται τους φιλοξενούμενους σε μια εντελώς διαφορετική και ζεστή ατμόσφαιρα.