ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Το NORWEGIAN SPIRIT για πρώτη φορά στο Λιμάνι του Πειραιά


Με αφορμή την προσέγγιση για πρώτη φορά στο Λιμάνι του Πειραιά του κρουαζιερόπλοιου NORWEGIAN SPIRIT, ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. υποδέχτηκε τον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και τους επιβάτες με επιβίβαση στο πλοίο των υπεύθυνων για την κρουαζιέρα στελεχών του Ο.Λ.Π. Α.Ε. με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή του Οργανισμού και πρόεδρο της MedCruise κ. Σταύρο Χατζάκο. Στον πλοίαρχο του πλοίου κ. Lars Bengtsson, το οποίο σημειωτέον ήταν μέχρι σήμερα δρομολογημένο στην Καραϊβική, δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες και δώρα και η διαβεβαίωση της άριστης εξυπηρέτησης καθ’ όλο το έτος. Η δρομολόγηση πλοίων με μεταφορά από την Καραϊβική στη Μεσόγειο, δείχνει την στροφή της πολιτικής των μεγάλων εταιριών, προς τις περιοχές της ιστορίας και του πολιτισμού όπως η Ελλάδα και η Αθήνα.        
      Το κρουαζιερόπλοιο με 2.639 επιβάτες και 961 μέλη πληρώματος έχει μήκος 268 μέτρα. Υπενθυμίζεται ότι το λιμάνι του Πειραιά προσέγγισαν το 2011 936 κρουαζιερόπλοια με 2.515.191 αφιξοαναχωρήσεις επιβατών (αύξηση 35%) ενώ για το 2012 έχουν ήδη προγραμματισθεί 830 αφίξεις, γεγονός που καθιστά τον Πειραιά κύριο κόμβο κρουαζιέρας στην ανατολική Μεσόγειο.