ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η Royal Caribbean Cruises βράβευσε το Navigator Travel & Tourist Services



Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services βραβεύτηκε την περασμένη εβδομάδα από την εταιρεία Royal Caribbean International, στα πλαίσια της Ετήσιας Συνάντησης Αντιπροσώπων της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι, για τις εξαιρετικές επιδόσεις του οργανισμού στις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών κρουαζιέρας για το 2011 και για την ανάπτυξη που προσέφερε ο ταξιδιωτικός οργανισμός στην κρουαζιέρα στην Ελληνική αγορά. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ταξιδιωτικού Οργανισμού .
“Η διάκριση του Navigator Travel & Tourist Services αποτελεί την αναγνώριση της αφοσίωσης και της δέσμευσης του οργανισμού για την ανάπτυξη της βιομηχανίας της κρουαζιέρας στην Ελλάδα, ιδιαίτερα στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν αυτό το διάστημα στην Ελληνική οικονομία, καθώς επίσης και σε αγορές όπως οι Κύπρος, FYROM, Βουλγαρία και Σλοβακία. Αποτελεί επίσης και το επιστέγασμα της μακρόχρονης συνεργασίας μας, η οποία μετράει πλέον 35 χρόνια, και τη συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη μας στο Navigator Travel & Tourist Services για την μεγιστοποίηση της δραστηριοποίησης της Royal Caribbean Cruises στην περιοχή” δήλωσε η κ. Helen Beck, διευθύντρια πωλήσεων της Royal Caribbean International σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.   

Ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος δήλωσε σχετικά: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Royal Caribbean International για αυτή τη σημαντική διάκριση, που αποτελεί την επιβεβαίωση για τις προσπάθειές μας να φέρουμε την κρουαζιέρα στο επίπεδο που της αξίζει, παρ’ όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε λόγω της οικονομικής κρίσης και της ασάφειας του πολιτικού πλαισίου. Η διάκριση αυτή έρχεται στην καλύτερη στιγμή για την πορεία του οργανισμού, ο οποίος φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στην Ελλάδα. Η ανάπτυξη της κρουαζιέρας θα παραμείνει η πρώτη προτεραιότητα για εμάς και ευελπιστώ πως η περιοχή θα σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη στο άμεσο μέλλον.”
Φωτογραφία: (Από αριστερά) ο  κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος και κ. Helen Beck, διευθύντρια πωλήσεων της Royal Caribbean International σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.