ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Η Singapore Airlines αναστέλλει τα δρομολόγιά της προς Abu Dhabi και Αθήνα


Η Singapore Airlines αναστέλλει τα δρομολόγιά της προς Abu Dhabi και Αθήνα λόγω της συνεχούς μειωμένης κερδοφορίας των δυο γραμμών. Οι τελευταίες πτήσεις προς τις δυο πόλεις θα αναχωρήσουν από τη Σιγκαπούρη στις 26 Οκτωβρίου 2012.Η απόφαση για την αναστολή των δρομολογίων ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς η εταιρία πραγματοποιεί πτήσεις προς Αθήνα από το 1972 και προς το Abu Dhabi από το 2006. Η αναστολή συνάδει με την πολιτική της Singapore Airlines να προσαρμόζει τη διαθεσιμότητα θέσεων στις ανάγκες της αγοράς.
 Οι πελάτες που διαθέτουν ήδη εισιτήριο από/προς Abu Dhabi και από/προς Αθήνα με ημερομηνία μεταγενέστερη της 26ης Οκτωβρίου 2012 (27 Οκτωβρίου για την πτήση επιστροφής από το Abu Dhabi) θα έχουν τη δυνατότητα αποζημίωσης χωρίς κυρώσεις. Η Singapore Airlines θα συνεχίσει να εξυπηρετεί το Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
 Οι συνδέσεις από και προς την Αθήνα θα είναι εφικτές με αεροπορικές εταιρίες του δικτύου Star Alliance μέσω των ευρωπαϊκών πόλεων που εξυπηρετεί η Singapore Airlines. Επί του παρόντος το Abu Dhabi εξυπηρετείται με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, ενώ η Αθήνα με δυο εβδομαδιαίες πτήσεις οι οποίες, από τις αρχές του Ιουλίου έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου θα αυξηθούν στις τρεις εβδομαδιαίως.