ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Το Travel Plan συμβάλλει στην Ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης από την Τουρκία


Το Travel Plan συμμετέχει και διοργανώνει μία σειρά από εκδηλώσεων, με απώτερο στόχο την ουσιαστική ανάπτυξη του εισερχόμενου τουρισμού από την Τουρκία. Η εταιρεία έχει ήδη δημιουργήσει αντίστοιχο τμήμα που απαρτίζεται με πολυάριθμο άριστα καταρτισμένο προσωπικό. Παράλληλα, διοργάνωσε αρχικά ταξίδι γνωριμίας με πράκτορες από την Τουρκία στην Ελλάδα. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε την περίοδο 18-22 Μαΐου 2011, με συμμετοχή 19 αντιπροσώπων των μεγαλύτερων τουριστικών γραφείων της Τουρκίας. Οι επισκέπτες βρήκαν μοναδικές προτάσεις διακοπών, γνωρίζοντας από κοντά εντυπωσιακά ξενοδοχειακά συγκροτήματα, έχοντας γευτεί την Ελληνική φιλοξενία και κουζίνα.

Επίσης, στο πλαίσιο της υπογραφής του Πρωτόκολλου της 3ης Μικτής Επιτροπής Τουρισμού και τη Διακήρυξη του 8ου Ελληνοτουρκικού Φόρουμ για τον Τουρισμό, συμφωνήθηκε να ενισχυθεί η ελληνοτουρκική συνεργασία στον τομέα του τουρισμού, το Travel Plan προγραμμάτισε περαιτέρω ενέργειες στοχεύοντας στην ενίσχυση των σχέσεων και της δυναμικής των δύο χωρών. 

Παράλληλα, στις 25 Απριλίου το Travel Plan διοργάνωσε σε συνεργασία με τον ΕΟΤ εκδήλωση με θέμα “The Face of Travel and Tourism in Modern Greece”, στο Σισμανόγλειο Μέγαρο στη Κωνσταντινούπολη. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των τουριστικών πρακτόρων για τις νέες υπηρεσίες και συνεργασίες του Travel Plan, που αφορούν τον πολιτισμό (Πλανητάριο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών), νέες  φυσιολατρικές εκδρομές (όπως τα Δρακόσπιτα στη Β. Εύβοια, η λίμνη της Βουλιαγμένης), καθώς και νέο πρόγραμμα για την Κρήτη. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι κυριότεροι tour operators τη Τουρκίας, φορείς του τουρισμού της Τουρκίας και δημοσιογράφοι. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή της Aegean Airlines και των Starwood Hotels και Costa Navarino. 

Η προσέγγιση της αγοράς της Τουρκίας έχει ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των τουριστικών συνεργασιών, έχοντας ως βάση τα κοινά στοιχεία της κουλτούρας των δύο λαών σε συνδυασμό πάντοτε με το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων τουριστικών υπηρεσιών και προϊόντων της Ελλάδος.