ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Avianca, TACA Airlines και Copa Airlines τα νέα μέλη της Star Alliance


Η Star Alliance, καλωσόρισε τις αεροπορικές εταιρείες Avianca, TACA Airlines και Copa Airlines, παγιώνοντας έτσι την παρουσία της στη Λατινική Αμερική και προσθέτοντας σχεδόν 50 νέα αεροδρόμια στο δίκτυό της.
“Εκ μέρους του Ανώτατου Εκτελεστικού Συμβουλίου της Star Alliance, με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω τις Avianca, TACA Airlines και Copa Airlines στην οικογένεια της Star Alliance. Η προσθήκη των ποιοτικών αυτών αεροπορικών ομίλων ενισχύει την παρουσία μας στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά της Λατινικής Αμερικής”, δήλωσε ο Mark Schwab, διευθύνων σύμβουλος της Star Alliance και πρόσθεσε: “Με τις Avianca, TACA Airlines και Copa Airlines οι πελάτες μας τώρα απολαμβάνουν αυξημένη συνδεσιμότητα στην αμερικανική ήπειρο, μέσω των πέντε νέων κόμβων της Star Alliance ακριβώς στο μέσο της ηπείρου”.