ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. στηρίζει ενεργά τα Ποσειδώνια

“Ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. στηρίζει ενεργά τα Ποσειδώνια με τη συμμετοχή του ως εκθέτης, αλλά και ως χορηγός των εκδηλώσεων του. Το Sea Tourism Forum δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους του Τουρισμού, της Ναυτιλίας και της Λιμενικής Βιομηχανίας να επικοινωνούν ετησίως και να κάνουν τις προσπάθειες τους για την πρόοδο του θαλάσσιου τουρισμού”. Με τη δήλωση αυτή στο stand της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ) ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης υποδέχτηκε όλους τους ξένους και Έλληνες επισκέπτες, μεταξύ των οποίων ο Έλληνας Πρωθυπουργός κ. Παναγιώτης Πικραμένος, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Ι. Στουρνάρας, ξένοι υπουργοί, πρέσβεις και εκπρόσωποι φορέων. Στα φετινά Ποσειδώνια ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. αλλά και όλα τα λιμάνια μέλη της ΕΛΙΜΕ εκπροσωπήθηκαν σε κοινό περίπτερο στην είσοδο της έκθεσης.