ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ανακάμπτει ο τουρισμός τηςΤυνησίας


Η Τυνησία μπαίνει ξανά στο επίκεντρο των προνομιούχων τουριστικών προορισμών, σημειώνοντας μια αύξηση αφίξεων ξένων τουριστών της τάξης του 49,6% κατά τους πρώτους 5 μήνες του 2012, σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2011. Έτσι, η χώρα προετοιμαζεται σε να φιλοξενήσει ένα μεγάλο αριθμό ξένων παραθεριστών από όλη την Ευρώπη και τη Ρωσία.

Η επιτυχία της Τυνησίας στο να επαναφέρει τον τουρισμό της στα επιθυμητά επίπεδα μετά από τη μεγάλη ύφεση του 2011, οφείλεται περα από την αξιοποίηση των αμμουδερών παραλιών της, των πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων της και την έντονη διασκέδαση, στην προώθηση οικονομικών πακέτων, λόγω της παγκόσμιας κρίσης στις διαφορες τουριστικές αγορές”.

Λόγω της σταθερότητας και της ασφάλειας που επικρατούν σήμερα στην Τυνησία, αλλά και το χαμηλό κόστος των διακοπών, η αύξηση των αφίξεων ξένων τουριστών εκτιμάται ότι θα υπερβεί το 50% για φέτος, σε σχέση με το 2011”.