ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Φεύγει από τον Αργοσαρωνικό η HSW


Στη Sea Jet του Μάριου Ηλιόπουλου φέρεται να μεταβίβασε η Hellenic Seaways (HSW) όλα τα δρομολόγιά της στις ακτοπλοϊκές γραμμές του Αργοσαρωνικού, έναντι τιμήματος 7 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος,
Εν μέσω μειωμένη επιβατικής κίνησης, η ΗSW είχε περικόψει σημαντικά τα δρομολόγιά της στον Αργοσαρωνικό ήδη από πέρυσι, με αποτέλεσμα να διατυπώνονται διαμαρτυρίες από τις τοπικές κοινωνίες των νησιών του. Αργοσαρωνικού.

Αποδρομολόγησε άλλωστε και πούλησε το καταμαράν «Flyingcat 2» και το συμβατικό πλοίο «Νεφέλη», των οποίων η αποδρομολόγηση συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Διεύθυνσης Θαλασσίων Συγκοινωνιών. Ως συνέπεια αυτής της αποδρομολόγησης, η πλοιοκτήτρια εταιρία τροποποιεί τα δρομολόγιά της μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.
(Πηγή:Sofokleousin .gr)