ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Συνεργασία της Turkish Airlines με την JetBlue Airways και εμπορική συμφωνία με την Air Canada


Η JetBlue Airways και ηTurkish Airlines, προχώρησαν σε συμφωνία διασύνδεσης των δρομολογίων τους, για την ένωση των δικτύων τους στο διεθνές αεροδρόμιο «John F.Kennedy» της Νέας Υόρκης(JFK) και στο διεθνές αεροδρόμιο«Dulles» της Washington (IAD).
Μέσω τηςνέας αυτής συνεργασίας, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούνσε οποιαδήποτεπόλη των ΗΠΑεπιθυμούν, μέσα από τις πτήσεις της Turkish Airlines και της JetBlue. Το δίκτυο της JetBlue προσφέρει συνδέσεις με δεκάδες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένων των Boston, Massachusetts, Buffalo/Niagara Falls, New York, Charlotte και Raleigh, North Carolina, Fort Lauderdale και Orlando, Florida, Pittsburgh, Pennsylvania και San Juan, Puerto Rico.
Ταυτόχρονα, η Turkish Airlines έχει  ανακοινώσει την εμπορικήσυμφωνία με την AirCanada. Η εν λόγω συμφωνία,θαενισχύσει τις εγχώριεςκαναδικέςπτήσεις με απευθείας συνδέσεις με τα δρομολόγια της Turkish Airlines προςήπέρα απότην Τουρκία, ενώ αντίστοιχα, όλοι οι επιβάτες που προέρχονται από πτήσεις τηςTHY θα μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδιτουςμετην AirCanada, για τις πτήσεις εσωτερικού του Καναδά. Όλοι οι επιβάτεςθαμπορούν πλέον ναταξιδεύουνμεένακαι μόνοεισιτήριοτης TurkishAirlines, το οποίο θα περιλαμβάνει και τις εσωτερικές συνδέσεις τηςAirCanada.
Η συμφωνία καλύπτει τις ακόλουθες πόλεις, μέσω Toronto καθώς και άλλων 33 εγχώριων προορισμών στον Καναδά: Calgary, Charlottetown, Deerlake, Edmonton, Fortmcmurray, Fredericton, Halifax, Kelowna, Kingston, London, Moncton, Montreal, Northbay, Ottawa, Quebeccity, Regina, Saintjohn, Sarnia, Saskatoon, Saultstemarie, Stjohns, Sudbury, Sydney, Thunderbay, Timmins, Vancouver, Victoria, Windsor και Winnipeg καθώς και ορισμένων προορισμών των Ηνωμένων Πολιτειών μέσω Καναδά.