ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Η Czech Airlines υιοθετεί την πλήρη έκδοση της πλατφόρμας Amadeus Altea Suite


Η Amadeus και η CzechAirlines, ο εθνικός αερομεταφορέας της Τσεχίας, ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι υπέγραψαν συμφωνία με την οποία η Czech Airlines θα υιοθετήσει την πλήρη έκδοση της πλατφόρμας Amadeus Altea Suite.

Η πλατφόρμα Amadeus Altéa Suite είναι μια πλήρως ενοποιημένη λύση εξυπηρέτησης πελατών για αεροπορικές εταιρείες, η οποία περιλαμβάνει τρεις ενότητες: το Altea Inventory, το Altea Reservation και το AlteaDeparture Control System. Το σύστημα Altea Reservation εξασφαλίζει απρόσκοπτη εξυπηρέτηση κρατήσεων σε όλα τα απευθείας κανάλια πωλήσεων μέσα από τον μοναδικό διαμοιρασμό των υπηρεσιών κρατήσεων μεταξύ όλων των αεροπορικών εταιρειών που χρησιμοποιούν Altea και των χρηστών Amadeus. Το σύστημα Amadeus Altéa Inventory παρέχει υπηρεσίες inventory controlschedule managementre-accommodationκαι seating management services, ενώ το Amadeus Altéa DepartureControl προσφέρει υπηρεσίες check-in, έκδοσης κάρτας επιβίβασης, διαχείρισης αποσκευών και βάρους και εξισορρόπησης αεροσκάφους.  

Πλέον, πάνω από 100 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Altea, μεταξύ των οποίων οι Air-France KLM και Qantas. Το 2011 η πλατφόρμα επεξεργάστηκε 439 εκατομμύρια Επιβάτες (PB, ο πραγματικός αριθμός των επιβατών που επιβιβάστηκαν σε πτήση αεροπορικής εταιρείας που χρησιμοποιεί τουλάχιστον τα modulesAmadeus Altéa Reservation και Inventory).
 
Βάσει των υπογεγραμμένων συμβολαίων Altea στο τέλος του 2011, ηAmadeus εκτιμά ότι ο αριθμός των Επιβατών (PB) μέσω της πλατφόρμαςAmadeus Altéa Suite θα ξεπεράσει τα 735 εκατομμύρια μέχρι το 2014.