ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Πετάξτε με την Turkish Airlines από 139 ευρώ


Η βραβευμένη για δύο συνεχείς χρονιές, Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης, η Turkish Airlines, προσφέρει νέες μοναδικές τιμές για την Τουρκία, που δίνουν την ευκαιρία να προγραμματίσετε το επόμενό σας ταξίδι το συντομότερο δυνατό.
Η Turkish Airlines σας ταξιδεύει στην γραμμή Athens-Istanbul-Athens, στην εξαιρετικά χαμηλή τιμή των 139 ευρώ. Οι τιμές για ταξίδια μετ’ επιστροφής, ξεκινούν από τα 139 ευρώ, με όλους τους φόρους να συμπεριλαμβάνονται. Η επίσκεψη σας στην γειτονική Τουρκία, μπορεί να αποτελέσει πραγματικότητα, με τις τρεις καθημερινές πτήσεις της εταιρείας. Δεν χρειάζεται πλέον να φαντάζεστε πως είναι το Grand Bazaar, η Αγιά Σοφιά, ο Βόσπορος, το Υδραγωγείο και το Τοπ Καπί. Έφτασε η στιγμή να κλείσετε τα εισιτήριά σας!
Οι επιβάτες της THY μπορούν να εκμεταλλευτούν τη μοναδική αυτή τιμή, για προγραμματισμένα ταξίδια που αφορούν στην περίοδο από την 1η Νοεμβρίου, 2012 έως και τις 31 Μαρτίου 2013. Η αγορά των εισιτηρίων θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου, 2012.
Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για κρατήσεις ταξιδιών μετ’ επιστροφής, με την Economy Class και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες διαφημιστικές καμπάνιες. Η Turkish Airlines διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους της καμπάνιας, ενώ η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων.