ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Εν συντομία


Aldemar: H πιο 'πράσινη' ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ευρώπη
Η Aldemar ανακηρύχθηκε, μετά από ψηφοφορία, για δεύτερη φορά, ως η Καλύτερη Πράσινη Ξενοδοχειακή Αλυσίδα στην Ευρώπη (“Europe’s Leading Green Hotel Chain 2012”), από τον διεθνή τουριστικό οργανισμό World Travel Awards.





Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ακτοπλοϊκή εγκατάλειψη των μικρών νησιών του Αιγαίου
Τελικά, δε χρειαζόμαστε την Τρόικα για να μας πει να εγκαταλείψουμε τα μικρά και ακριτικά νησιά του Αιγαίου. Το κάνει ήδη, η Κυβέρνηση της Ν.Δ. του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ”, αναφέρει σε δήλωσή της η βουλευτής Δωδεκανήσου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Μίκα Ιατρίδη.“Από τις μεγαλόστομες εξαγγελίες για αναμόρφωση της ακτοπλοΐας, ο αρμόδιος υπουργός προχώρησε σε αυτό, που γνωρίζει να κάνει πολύ καλά η Κυβέρνηση. Κατέφυγε στην εύκολη λύση των αυξήσεων.
Ενίσχυση των δικαιωμάτων των επιβατών σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς
Για την ενίσχυση της προστασίας των δικαιωμάτων των επιβατών, ανεξαρτήτως τρόπου μεταφοράς, η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία την Έκθεση της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού για την ενίσχυση των δικαιωμάτων των επιβατών σε όλα τα μέσα μεταφοράς.