ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ένα καρτούν σε κάθε δωμάτιο Τα καλύτερα «comics» ξενοδοχεία στον κόσμο


Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμώνtrivago.gr επέλεξε και παρουσιάζει πέντε κορυφαία ξενοδοχεία που είναι διακοσμημένα με βάση κάποιον από τους ήρωες κόμικς των παιδικών μας χρόνων.
 
Για όλους εκείνους που κρύβουν ένα παιδί μέσα τους αλλά λατρεύουν να εκδηλώνουν την παιδικότητα τους η  trivago.gr επέλεξε και παρουσιάζει πέντε ξενοδοχεία που καταφέρνουν να ξυπνούν μνήμες της παιδικής ηλικίας των επισκεπτών και την ίδια στιγμή να προσφέρουν απλώχερα πολυτέλεια και χλιδή.  Από τη Δανία μέχρι την Ιαπωνία, τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία υπόσχονται μοναδικές και «comic-ες» βραδιές.

 
Meliá Milano – Μιλάνο (Ιταλία)
Meliá Milano – Μιλάνο (Ιταλία)Τ
ο ξενοδοχείο Meliá στο Μιλάνο προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικά δωμάτια και πιο συγκεκριμένα το δωμάτιο «Ζήστε την εμπειρία Diabolik», ένα δωμάτιο πλήρως διακοσμημένο με βάση το ομώνυμο Ιταλικό κόμικ. Να σημειωθεί ότι όλο το ξενοδοχείο θυμίζει το εν λόγω κόμικ και ο επισκέπτης μπαίνοντας στο lobby θα αντικρύσει τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Guest Diaboliko»,με την jaguar τύπου Ε να δεσπόζει, όπου μπορεί να χαλαρώσει και να πάρει μια γεύση για το τι θα συναντήσει μετέπειτα στο δωμάτιο. Σκούρα χρώματα, ασημί λεπτομέρειες και μυστηριώδης ατμόσφαιρα θα μαγέψουν και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη.
Τιμή διανυκτέρευσης κατ’ άτομο για δίκλινο δωμάτιο * 45 ευρώ* μέσω otel.com (09-12-2012/11-12-2012)


 
Comics Guesthouse – Ρώμη (Ιταλία) 
Comics Guesthouse – Ρώμη (Ιταλία)Το hostel Comics Guesthouse στη Ρώμη είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν τα κόμικς και τα videogames παντός τύπου. Ένα ξενοδοχείο με θεματικά δωμάτια και με πληθώρα επιλογών, από το Super Mario μέχρι και τον  Dylan Dog.  Ένα από τα πιο αγαπημένα και διάσημα hostels γαι τους λάτρεις του είδους, λίγα μόνο λεπτά μακριά από τα κεντρικά σημεία της Ρώμης, όπως η πλατεία του San Petro. Για ένα κλασικό διήμερο διακοπών σε μια από τις ωραιότερες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με μια δόση πρωτοτυπίας, το συγκεκριμένο hostel μπορεί να αποτελέσει μια από τις πρώτες επιλογές σας.

Τιμή διανυκτέρευσης κατ’ άτομο για δίκλινο δωμάτιο * 28 ευρώ* μέσω hostelbookers.com (09-12-2012/11-12-2012)


 
Ξενοδοχείο Grand Hi-Lai – Kaohsiung (Ταϊβάν)
Ξενοδοχείο Grand Hi-Lai - Kaohsiung (Ταϊβάν)Για όλους εκείνους που πάντα ήθελαν να περάσουν τουλάχιστον μια νύχτα σε ένα δωμάτιο που να είναι πλήρως επιπλωμένο με προϊόντα Hello Kitty, το ξενοδοχείο Grand Hi-Lai υπόσχεται να κάνει το όνειρο τους πραγματικότητα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Kaohsiung στην Ταϊβάν και προσφέρει στους επισκέπτες του κέντρο ευεξίας, γήπεδο σκουός αλλά μια ενδιαφέρουσα συλλογή από έργα τέχνης. Όσοι θα επιλέξουν να το επισκεφτούν δεν πρέπει να παραλείψουν να κάνουν μια στάση και στο εστιατόριο, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν ένα συνδυασμό τοπικής και διεθνούς κουζίνας.

Τιμή διανυκτέρευσης κατ’ άτομο για δίκλινο δωμάτιο *50 ευρώ* μέσω otel.com (09-12-2012/11-12-2012)



 
Grand Pacific Le Daiba – Τόκιο (Ιαπωνία)
Grand Pacific Le Daiba – Τόκιο (Ιαπωνία)Το ξενοδοχείο Grand Pacific Le Daiba βρίσκεται στο νησί Odaiba, στο Τόκιο και συνδέεται με την Ιαπωνική πρωτεύουσα με αερογέφυρα. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένα έτσι ώστε να δίνουν την άισθηση ότι ο επισκέπτης βρίσκεται σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και έχουν όλα θέα στον κόλπο. Σε συνεργασία με το κοντινό πάρκο αναψυχής, το ξενοδοχείο αποφάσισε να αφιερώσει σε όλους τους οπαδούς του Gundam μια σειρά από δωμάτια πραγματικά ξεχωριστά. Προς το παρόν βέβαια , μόνο ένα από τα δωμάτια είναι πλήρως διακοσμημένο με σχέδια στους τοίχους από το διάσημο ρομπότ του κόμικ.

Τιμή διανυκτέρευσης κατ’ άτομο για δίκλινο δωμάτιο *82 ευρώ* μέσω preferredhotelgroup.com (09-12-2012/11-12-2012)


 
Ξενοδοχείο Fox – Κοπεγχάγη (Δανία)
Ξενοδοχείο Fox – Κοπεγχάγη (Δανία)Το ξενοδοχείο Fox βρίσκεται μερικά μόνο μέτρα μακριά από τη διάσημη εμπορική οδό Stroget και είναι ένα κομψό και φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο με όμορφη βεράντα στην ταράτσα. Όλα τα δωμάτια του είναι διακοσμημένα με βάση κάποιο κόμικ ή τοιχογραφίες από καλλιτέχνες του δρόμου. Όλα ξεκίνησαν το 2005, όταν η Volkswagen, για την έναρξη του νέου αυτοκινήτου Fox, αποφάσισε να δημιουργήσει μια στρατηγική μάρκετινγκ κάπως ασυνήθιστη: το έργο Fox. Είκοσι ένας νέοι καλλιτέχνες διεθνούς φήμης  κλήθηκαν να μετατρέψουν τα δωμάτια του συγκεκριμένου ξενοδοχείου σε μικρά έργα τέχνης.

Τιμή διανυκτέρευσης κατ’ άτομο για δίκλινο δωμάτιο*40 ευρώ* μέσω otel.com (09-12-2012/11-12-2012)