ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Η Amadeus υποστηρίζει την ναυτιλιακή βιομηχανία

Η Amadeus, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι υπέγραψε συμφωνία με την Griffin Global Group, ένα ταξιδιωτικό οργανισμό με παγκόσμια παρουσία που εξειδικεύεται στο marine και offshore travel, καθώς επίσης και στις κρουαζιέρες, ανανεώνοντας και επεκτείνοντας τη συνεργασία της με το ταξιδιωτικό γραφείο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτή η μακρόχρονη συνεργασία βασίζεται στη δεκαετή σχέση της εταιρείας με την Griffin, η οποία πλέον θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο της Amadeus σε πάνω από 20 αγορές σε όλο τον κόσμο, μέσω των λύσεων Amadeus Selling Platform και Amadeus Web Services. Επιπλέον, η Griffin Global Group χρησιμοποιεί ήδη το Amadeus Agency Manager για να βελτιστοποιήσει τις δραστηριότητες mid και back office, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά της σε πολλές αγορές.

Ο κ. Simon Morse, Πρόεδρος της Griffin Global Group δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ευχαριστημένοι που επεκτείνουμε τη σχέση μας με την Amadeus, της οποίας τα προϊόντα, η στρατηγική και το γεωγραφικό εύρος συμπληρώνουν αρμονικά τα δικά μας σχέδια, καθώς επεκτείνουμε το πεδίο δράσης και την αξία των εξειδικευμένων υπηρεσιών που παρέχουμε στο marine και offshore travel, και το επίπεδο εξάρτησής μας από την ταχύτητα και την ακρίβεια που έχουν οι κρίσιμες λειτουργίες και οι οικονομικές πληροφορίες σε όλο τον κόσμο.”

Ο τομέας marine και offshore travel διαφέρει από τον παραδοσιακό τομέα επαγγελματικών ταξιδιών. Έχοντας παγκόσμιο χαρακτήρα από τη φύση του και όντας οργανωμένος γύρω από κομβικές περιοχές, όπως η Σιγκαπούρη, το Χιούστον, το Αμπερντήν, το Ντουμπάι, η Αθήνα, η Μανίλα και η Βομβάη, απαιτεί την μεταφορά μεγάλων ομάδων εργατών από και προς πλοία ή δεξαμενόπλοια. Δεδομένου ότι η ακινητοποίηση τέτοιων ανθρώπινων κεφαλαίων κοστίζει ακριβά είναι ζωτικής σημασίας για την ναυτιλία και τις εταιρείες ενέργειας να μεταφέρουν τους σωστούς ανθρώπους στο σωστό μέρος έγκαιρα. Σε αυτό το πλαίσιο, η Griffin έχει χτίσει την ηγετική της θέση, αξιοποιώντας την παγκόσμια παρουσία της και τις υπηρεσίες που προσφέρει 24/7, το πρόγραμμα τιμολόγησης θαλάσσιων δρομολογίων και την εξειδίκευση των πρακτόρων της για τη διαχείριση πολύπλοκων δρομολογίων.

Ο κ. Albert Pozo, Vice President Global Customer Group της Amadeus δήλωσε επίσης: “Αυτή η σημαντική ανανέωση συνεργασίας ενισχύει τη συνεχή μας δέσμευση προς τη ναυτιλιακή βιομηχανία και τη βιομηχανία της ενέργειας και η φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε και να επεκτείνουμε την επένδυσή μας σε νέες εξειδικευμένες λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις μοναδικές απαιτήσεις της Griffin. Είμαστε ικανοποιημένοι που συμβάλλουμε στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων της Griffin, χάρη στο παγκόσμιο αποτύπωμά μας και την τοπική εμπειρία που διαθέτουμε.”