ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Έκκληση του ΣΣΑΕ για αναστολή της απεργίας της ΟΣΥΠΑ στις 30/6 και 1/7

Σε ανακοίνωση του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών (ΣΑΑΕ), αναφέρεται:\
“Με ιδιαίτερη ανησυχία διαβάζουμε ότι η Ομοσπονδία Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) ανακοίνωσε 48ωρη απεργία για την επόμενη Δευτέρα 30 Ιουνίου και Τρίτη 1η Ιουλίου, με δικαιολογία ότι η ΥΠΑ χρειάζεται άμεση χρηματοδότηση, προκειμένου να υπάρξει βελτίωση υποδομών των αεροδρομίων”.

“Συμφωνούμε απόλυτα ότι υπήρξαν καθυστερήσεις στην χρηματοδότηση βελτιωτικών έργων, ενόψει των επικείμενων ιδιωτικοποιήσεων των περιφερειακών αεροδρομίων και παρά τις διαβεβαιώσεις του τέως υπουργού ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, προ διετίας, ότι θα γίνουν αυτές οι εργασίες ‘λίφτινγκ’ από ειδικό κονδύλι που είχε προϋπολογιστεί, αυτές δεν έγιναν. Με αποτέλεσμα να πέφτουν ψευδοροφές στα κεφάλια των τουριστών στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης πριν από δύο μήνες.

Πιστεύουμε ότι θα πρέπει η κυβέρνηση να ξεκινήσει άμεσα να διαθέτει τα απαραίτητα κονδύλια, ώστε έστω και μέσα στην τουριστική αιχμή να γίνουν οι πιο επείγουσες βελτιωτικές εργασίες σε αεροδρόμια αιχμής και να αποφευχθούν παρόμοια τραγελαφικά περιστατικά που διασύρουν την χώρα, σε μια εποχή που ο τουρισμός και οι αεροπορικές συνδέσεις αυξάνονται προς όφελος την ελληνικής οικονομίας.


Παράλληλα κάνουμε έκκληση στην ΟΣΥΠΑ να αναστείλει την εξαγγελθείσα απεργία για το κοινό όφελος όλων, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα”.