ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΟΛΠ: Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου της Τραπεζούντας M. Suat Hacisalihoglu


Με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου της Τραπεζούντας M. Suat Hacisalihoglu και επιχειρηματικά στελέχη της συνοδείας του, συναντήθηκαν στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ Α.Ε. ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γιώργος Ανωμερίτης και ο γεν. δ/ντης κ. Στ. Χατζάκος.


Η Τραπεζούντα και το Λιμάνι της έγιναν πρόσφατα μέλη της Ένωσης Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείου και Μαύρης Θάλασσας. Στα πλαίσια αυτά, καθώς και για τις συνεδριακές εκδηλώσεις οι οποίες θα διεξαχθούν στο τέλος του έτους στην Τραπεζούντα για τους εμπορικούς “δρόμους του μεταξιού”, οι δυο πλευρές επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στα θέματα κυρίως ανάπτυξης της κρουαζιέρας, καθώς και στα γενικότερα θέματα μεταφοράς αυτοκινήτων και εμπορευματοκιβωτίων μέσω των λιμανιών τους.