ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ειδήσεις Εν Συντομία

Σύσκεψη προετοιμασίας για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ναυτιλίας

Σύσκεψη προετοιμασίας για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ναυτιλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά στις 19 και 20 Μαΐου 2015, διοργανώθηκε στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΛΠ Α.Ε.

Η σύσκεψη αυτή διοργανώθηκε ενόψει της έλευσης στον Πειραιά 9μελούς αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG Mare) την Πέμπτη και Παρασκευή 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2014, προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα θέματα προετοιμασίας μέσω ενός MOU, το οποίο θα υπογραφεί μεταξύ Δήμου Πειραιά και Ε.Ε., υπό την πολιτική εποπτεία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και με ενεργή συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής, των Επιμελητηρίων της Πόλης του Πειραιά, των φορέων της Ναυτιλίας, της ΕΛΙΜΕ και του ΟΛΠ Α.Ε., ο οποίος μέχρι σήμερα διεξήγαγε τις άτυπες διαδικασίες της διοργάνωσης της Ε.Η.Ν. 2015.
Singapore airlines:ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ROUND TRIP