ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Άμστερνταμ-Κεφαλονιά θα συνδέει η Corendon Dutch το 2015


Την Κεφαλονιά εντάσσει για πρώτη φορά στους προορισμούς της το 2015 η αεροπορική εταιρεία Corendon Dutch Airlines θυγατρική του αντίστοιχου τουρκικού ομίλου.

Τη φετινή τουριστική περίοδο είχε ξεκινήσει πτήσεις προς την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση των τουριστών από την Ολλανδία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kefaloniapress.gr, από τις 22 Απριλίου έως και περίπου την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη, ο ολλανδικός αερομεταφορέας θα πραγματοποιεί μία πτήση κάθε Τετάρτη από το Άμστερνταμ προς την Κεφαλονιά.

Μετά λοιπόν την Arke Fly και την Transavia μία ακόμα αεροπορική εταιρεία θα μεταφέρει Ολλανδούς τουρίστες προς το νησί προδιαγράφοντας περαιτέρω αύξηση για την επόμενη χρονιά από την εν λόγω τουριστική αγορά.
tourism today