ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Η Ryanair ξεκινά το χειμερινό της πρόγραμμα με νέο δρομολόγιο Αθήνα - Ρώμη Ciampino


Η Ryanair γιορτάζει το νέο χειμερινό δρομολόγιο Αθήνα-Ρώμη Ciampino. Με δύο δρομολόγια την ημέρα, η νέα αυτή σύνδεση θα προσφέρει πάνω από 200.000 επιβάτες το πρώτο έτος των πτήσεων. Για τον χειμώνα η Ryanair έχει επίσης ξεκινήσει καθημερινή σύνδεση Βρυξέλλες Charleroi και αύξησε τις συχνότητες στο Λονδίνο Stansted (διπλό καθημερινά), στη Θεσσαλονίκη (από 5 έως 6 καθημερινά δρομολόγια) και προς τα Χανιά (από 6 έως 7 εβδομαδιαία).

Το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair στην Αθήνα το 2014 προσφέρει:
- 2 νέες διαδρομές: Βρυξέλλες Charleroi και Ρώμη Ciampino
- 2 δρομολόγια σε καθημερινή συχνότητα Λονδίνο Stansted
- 6 στη Θεσσαλονίκη
- 18 εβδομαδιαίες συχνότητες στα Χανιά
- 8 διαδρομές στο σύνολο από Αθήνα
- 232 πτήσεις την εβδομάδα
- 3 αεροπλάνα βάσης
- Και πάνω από 1,4 εκατ. επιβάτες τον χρόνο στην Αθήνα

Η νέα διπλή καθημερινή πτήση Ρώμη Ciampino είναι η δεύτερη σύνδεση στην Ιταλία από τη βάση της Ryanair στην Αθήνα. Η Ryanair γιορτάζει τη νέα γραμμή και την αύξηση των συχνοτήτων για Λονδίνο Stansted, Θεσσαλονίκη, Χανιά, εκδίδοντας εισιτήρια για πώληση σε αυτά τα δρομολόγια σε ειδική τιμή για τη διαδρομή, μεταξύ Νοεμβρίου και Φεβρουαρίου 2015. Αυτά τα εισιτήρια χαμηλού ναύλου είναι διαθέσιμα για κρατήσεις μέχρι και τα μεσάνυχτα της Τρίτης 4 Νοεμβρίου.

Στην Αθήνα σήμερα, η Chiara Ravara, υπεύθυνη πωλήσεων για την Ελλάδα της Ryanair, δήλώσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε την έναρξη της νέας διαδρομής Αθήνα-Ρώμη Τσιαμπίνο, η οποία θα προσφέρει πάνω από 200.000 επιβάτες  το πρώτο έτος των πτήσεων, καθώς και η αύξηση των συχνοτήτων προς/από Λονδίνο Στάνστεντ, Θεσσαλονίκη και Χανιά. Το νέο δρομολόγιο ξεκίνησε με πλήρη κάλυψη των θέσεων επιβεβαιώνοντας ότι η Ryanair είναι η προτιμώμενη επιλογή για  τους Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες.

Η νέα διπλή καθημερινή σύνδεση με Ρώμη Ciampino ακολουθεί τη νέα διαδρομή Βρυξέλλες Charleroi που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2014. Το πλήρες Χειμερινό Πρόγραμμα αποτελείται από 8 διαδρομές συνολικά, έχοντας καθημερινά δύο δρομολόγια στο Λονδίνο Stansted, καθώς και αύξηση έξι καθημερινών δρομολογίων στην Θεσσαλονίκη, και 18 εβδομαδιαίες συχνότητες στα Χανιά. Οι πελάτες μας μπορούν να κάνουν κράτηση στην βελτιωμένη ιστοσελίδα μας, διαθέσιμη και στα ελληνικά. Απολαύστε δωρεάν μια μικρότερη δεύτερη χειραποσκευή, ‘ήσυχες πτήσεις’, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές σας σε όλα τα στάδια της πτήσης σας, κάνοντας την Ryanair την ιδανική επιλογή για οικογένειες και φίλους. Με το πρόσφατα προωθημένο οικογενειακό και επιχειρηματικό προϊόν, η Ryanair συνεχίζει να προσφέρει όχι μόνο χαμηλές τιμές αλλά και πολλά περισσότερα και για ταξίδια αναψυχής η και τα επιχειρηματικά αντίστοιχα”.