ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

EL.I.TOUR: Σας καλούμε να διεκδικήσουμε ποσοστό από την αγορά των 550 Δις $ του παγκόσμιου Ιατρικού Τουρισμού


“Με την συμμετοχή και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων, Κράτους και Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας, μπορούμε να εντάξουμε την Ελλάδα στον Παγκόσμιο χάρτη Τουρισμού Υγείας, σαν κορυφαίο προορισμό, “ τονίζει σε επιστολή του - Πρόσκληση συνεργασίας, προς όλους, δημόσιους φορείς και ιδιωτικές επιχειρήσεις ο κ. Τάκης Μελέτης, Αντιπρόεδρος της Goldair Group και Μέλος του Δ.Σ. του Συμβουλίου του Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού – “EL.I.TOUR”.
“Σας καλούμε σε αυτή τη συλλογική μας προσπάθεια, να συνεργαστούμε, όλοι οι εμπλεκόμενοι Οργανισμοί του Τουρισμού και της Υγείας,” συνεχίζει στην επιστολή του ο κ. Μελέτης, “να δημιουργήσουμε το προϊόν σε σωστές βάσεις και εν συνεχεία να διεκδικήσουμε ένα ποσοστό από την αγορά του παγκόσμιου Ιατρικού Τουρισμού, η οποία μετρά ήδη 550 Δις $, και που θα συμβάλλει σημαντικά στην ενδυνάμωση του Ελληνικού Τουρισμού.”  
 
Συγκεκριμένα το Δ.Σ. του Greek Medical Tourism Council “EL.I.TOUR” αποφάσισε την ένταξη, στα μέλη του, επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Εισερχόμενο Τουρισμό, με ζητούμενο την εξειδίκευση και στον Ιατρικό Τουρισμό, μέσα από μια διαδικασία εκπαίδευσης και πιστοποίησης.

Σκοπός ο πλήρης συντονισμός της εν λόγω δράσης, εφόσον φυσικά συνάδει με την επιχειρηματική δραστηριότητα της επιχείρησης.
Μια κίνηση που θα δηλώσει προς όλους ότι πραγματικά ΘΕΛΟΥΜΕ & ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Η επιτυχία της προσπάθειας εξαρτάται, από την συλλογική δύναμη, το κύρος και τη πείρα όλων. Απώτερος στόχος η ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα με όλα τα προφανή επιχειρηματικά οφέλη.
Γίνετε και εσείς μέλος του Συμβουλίου του Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού – “EL.I.TOUR”
Στην παρούσα φάση και μέχρι την ανάρτηση του επίσημου website στο διαδίκτυο, μπορείτε να κατατοπιστείτε από τις σελίδες Greek Medical Tourism Council “EL.I.TOUR” στο Facebook (www.facebook.com/elitour.org) και στο YouTube (www.youtube.com/elitour).