ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Στενή συνεργασία Germanwings και booking.com


ΚΟΛΟΝΙΑ/ΒΟΝΝΗ, ΒΕΡΟΛΙΝΟ. Η Germanwings ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ιστοσελίδα κρατήσεων ξενοδοχειακών δωματίων booking.com. Για τα επόμενα 3 χρόνια, οι επιβάτες της Germanwings θα έχουν πρόσβαση σε ολόκληρη τη συλλογή της booking.com, η οποία περιλαμβάνει διαμερίσματα, ξενώνες, θέρετρα, B&Bs και ξενοδοχεία. Τα μέλη του Boomerang Club, του προγράμματος προνομίων της Germanwings, θα μπορούν επίσης να συλλέγουν επιπλέον μίλια με κάθε κράτησή τους.
Η Katrin Floether, Διευθύντρια Βοηθητικών Υπηρεσιών και Προϊόντων, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που στην booking.com βρήκαμε έναν καινοτόμο συνεργάτη, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα με την εταιρεία μας. Με τη βοήθεια της booking.com οι επιβάτες μας μπορούν να επιλέξουν και να κάνουν κράτηση σε καταλύματα σε όλο τον κόσμο, σε προσιτές τιμές».
Με περισσότερα από 540.000 ξενοδοχεία και περισσότερους από 40 εκατομμύρια επισκέπτες, η booking.com είναι το κορυφαίο portal στον κόσμο για κρατήσεις ξενοδοχείων.

Ο Mathis Boldt, Διευθυντής Παγκόσμιων Στρατηγικών Συνεργασιών στη booking.com, δήλωσε: «Η Germanwings είναι μια από τις κορυφαίες γερμανικές αεροπορικές εταιρείες και χαίρομαι που συνεργαζόμαστε με έναν σημαντικό στρατηγικό εταίρο. Η Germanwings αποτελεί ένα πολύτιμο κανάλι πωλήσεων, που μας βοηθά να επεκτείνουμε την αναγνωρισιμότητά μας στη Γερμανία και την Ευρώπη. Οι πελάτες της Germanwings από την άλλη, μαζί με την κράτηση του αεροπορικού τους εισιτηρίου, έχουν την ευκαιρία να κάνουν κράτηση σε ένα από 540.000 καταλύματά μας, εύκολα και γρήγορα, συλλέγοντας πολύτιμα μίλια για το Boomerang Club”.