ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων στη φετινή Greek Tourism Expo




H έκθεση τουρισμού Greek Tourism Expo, που θα πραγματοποιηθεί 5-7 Δεκεμβρίου 2014 στο Metropolitan Expo με περισσότερους από 250 εκθέτες και hosted buyers από 25 χώρες, θα πλαισιωθεί από σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις, απόλυτα στοχευμένες σε επίκαιρα θέματα που αφορούν τον ελληνικό τουρισμό.

Η είσοδος για τους ενδιαφερόμενους είναι ελεύθερη με online προεγγραφή μέσω του site http://www.digi.travel.

Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων είναι το ακόλουθο:

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου (14.30-19.00)
Εκδήλωση ΣΕΤΕ
Θέμα: “Τουρισμός: “Ανάπτυξη-Απασχόληση, εμπόδια & απειλές”
Metropolitan Expo, Συνεδριακή Αίθουσα C2

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 ( 10.00-14.00)
Ημερίδα Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων & Φορέων Ναυτιλίας
ΘΕΜΑ: “Θαλάσσιος Τουρισμός & Κρουαζιέρα”
Metropolitan Expo, Συνεδριακή Αίθουσα C2

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου (13.30- 20.00)
Ημερίδα ΕΒΕΑ
ΘΕΜΑ: “Εμπορικά Επιμελητήρια: Πρωτοβουλίες και καινοτόμες δράσεις ανάδειξης της Ελλάδας ως διακεκριμένου τουριστικού προορισμού. Καλές πρακτικές διμερών επιμελητηρίων στον τομέα του τουρισμού”
Metropolitan Expo, Συνεδριακή Αίθουσα C2

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου (έναρξη 10.00 )
EΥCLUB Conference “Health without borders”
Στο πλαίσιο της έκθεσης Greek Tourism Expo το EY Club διοργανώνει forum με θέμα “Υγεία χωρίς Σύνορα” (Health Without Borders), υπό την αιγίδα του Ελληνοκινεζικού Ινστιτούτου Ανάπτυξης, της Ελληνοσερβικής Ένωσης Εμπορίου και Βιομηχανίας και του Ελληνορωσικού Συνδέσμου Φιλίας και Συνεργασίας. Στο FORUM θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιριών του εξωτερικού καθώς και μεγάλων τουριστικών ομίλων της παγκόσμιας αγοράς τουρισμού. Θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένες προτάσεις-λύσεις που καλύπτουν τις ιατρικές ανάγκες των επισκεπτών στην Ελλάδα.
Metropolitan Expo, Συνεδριακή Αίθουσα C2

Παρασκευή & Σάββατο 5 & Δεκεμβρίου (έναρξη 10.00 )
2ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Τουρισμού Digi.Travel
Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει μια σειρά διεθνών ομιλητών οι οποίοι θα αναλύσουν τις τάσεις του ηλεκτρονικού περιβάλλοντος στα ταξίδια και τον τουρισμό ενώ θα δοθεί μεγάλη έμφαση σε πετυχημένα case studies, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, εταιριών που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στο online travel.
Metropolitan Expo, Συνεδριακή Αίθουσα C1.


Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες σε όλες στις παράλληλες εκδηλώσεις, για τη μεταφορά τους από και προς το Εκθεσιακό Κέντρο, μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν τα πούλμαν του διοργανωτή από το Σταθμό Μετρό Δουκ. Πλακεντίας και από το Αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”.