ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Η easyJet προσθέτει άλλη μία νέα γραμμή στο δίκτυό της προς την Ελλάδα


Η easyJet, το No.1 δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη, ανακοινώνει μία ακόμη νέα γραμμή στο δίκτυο της προς την Ελλάδα, κατά τη θερινή περίοδο 2015- από Gatwick προς την Πρέβεζα (Άκτιο) με 2 πτήσης την εβδομάδα.
Από σήμερα, υπάρχουν θέσεις για την γραμμή αυτή διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.easyJet.com, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους νέους επιβάτες να κανονίσουν από νωρίς τις διακοπές τους στην Ελλάδα, σε χαμηλές τιμές.

O Neil Slaven – UK Commercial Manager, δήλωσε:
" Η easyJet συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα, όπου παρουσιάζει σταθερή αύξηση τα τελευταία 5 χρόνια, με ένα μέσο όρο ανάπτυξης κατά 9% ανά έτος . Η συνολική χωρητικότητα της εταιρίας στην Ελλάδα θα ξεπεράσει τις 2 εκατομμύρια θέσεις στο οικονομικό έτος 2015.Η easyJet είναι στρατηγικός εταίρος της οικονομίας και του Ελληνικού τουρισμού, καθώς δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες μας να γνωρίσουν ακόμα περισσότερους Ελληνικούς προορισμούς. Σήμερα, η easyJet πετάει από την Ελλάδα για Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ελβετία .