ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Μαρινών Ελλάδας


Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 26 Μαρτίου οι αρχαιρεσίες της 8ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας με την εκλογή 7 μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης. Το νέο ΔΣ έχει διετή θητεία και συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

1. Σταύρος Κατσικάδης - Μαρίνα Φλοίσβου, πρόεδρος
2. Νικόλαος Κουτσοδόντης – Mαρίνα Γουβιών, αντιπρόεδρος
3. Σταύρος Καρνάκης – Μαρίνα Αθηνών, γενικός γραμματέας
4. Παναγιώτης Παππάς – Μαρίνα Αλίμου, ταμίας
5. Σταύρος Αντώνακας – Olympic Marine, μέλος
6. Άγγελος Κόπιτσας – Μαρίνα Ζέας, μέλος
7. Ηλίας Τέφας – Κλεοπάτρα Μαρίνα, μέλος

Ο πρόεδρος της Ένωσης, κ. Σταύρος Κατσικάδης, ο οποίος εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη θητεία δήλωσε: “Η Ένωση Μαρινών Ελλάδας, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, θα συνεχίσει το έργο της με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και ορθολογισμό του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη δημιουργία και λειτουργία των τουριστικών λιμένων στη χώρα μας. Επιπλέον, θα εντατικοποιήσει την προσπάθεια για τη δημιουργία κινήτρων με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών μαρινών στο χώρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού, καθώς και της σημασίας του στην τοπική οικονομία”.

Η Ένωση Μαρινών Ελλάδας, η οποία αποτελείται σήμερα από 22 οργανωμένους τουριστικούς λιμένες, ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την εκπροσώπηση των τουριστικών λιμένων της ελληνικής επικράτειας, την αναβάθμιση, ανάπτυξη και προβολή τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και τη μελέτη και επίλυση προβλημάτων που αφορούν στην ανάπτυξη των τουριστικών λιμένων.