ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ellinair: Καλοκαιρινές πτήσεις για Μύκονο, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Ρόδο & Ζάκυνθο.


Η Ellinair βρίσκεται σε διαδικασία διερεύνησης της ελληνικής αγοράς προσβλέποντας να αναλάβει συμπληρωματικό ρόλο, καλύπτοντας τα κενά που αφήνουν οι δύο ισχυροί παίκτες της εγχώριας αγοράς Aegean Airlines -Olimpic  και Ryanair.

Στην κατεύθυνση αυτή επικεντρώνεται στη σύνδεση της Βόρειας Ελλάδας με δημοφιλείς προορισμούς του Αιγαίου και του Ιονίου για τους οποίους καταγράφεται υψηλή ζήτηση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Tο πρόγραμμα δρομολογίων που θα υλοποιήσει η Ellinair φέτος ξεκινά στις 15 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκειά του η εταιρία θα πραγματοποιήσει συνολικά 384 δρομολόγια μετ’ επιστροφής (32 ανά εβδομάδα) και οι διαθέσιμες θέσεις θα ανέλθουν σε 74.000.

Βάση της Ellinair θα είναι το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης το οποίο θα συνδέει απ’ ευθείας με τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, το Ηράκλειο, τη Ρόδο και τη Ζάκυνθο.

Η εταιρία, ωστόσο, θα φθάνει μέχρι την αγορά της Αθήνας, αφού τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Μύκονος, Θεσσαλονίκη – Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο θα πραγματοποιούν ένα πρόσθετο σκέλος φθάνοντας μέχρι την Αθήνα. Στην επιστροφή, τα συγκεκριμένα δρομολόγια θα ακολουθούν τη διαδρομή, Αθήνα – Μύκονος – Θεσσαλονίκη, Αθήνα – Σαντορίνη – Θεσσαλονίκη και Αθήνα – Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη.


Ο στόλος της Ellinair αποτελείται σήμερα από δύο ιδιόκτητα αεροσκάφη RJ85, 96 θέσεων. Μέχρι το τέλος Μαΐου η εταιρία πρόκειται να παραλάβει ένα μεγαλύτερο αεροσκάφος Airbus A319, 144 θέσεων το οποίο θα αποκτηθεί με συμβόλαιο μακροχρόνιας μίσθωσης (dry lease).

Ο όμιλος Μουζενίδη έχει εξελιχθεί σε βασικό αιμοδότη του τουρισμού της Βόρειας Ελλάδας, ενώ αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους διακινητές ξένων τουριστών προς τη χώρα μας. Την προηγούμενη χρονιά ο όμιλος διακίνησε προς την Ελλάδα 300.000 ξένους επισκέπτες από τις αγορές της Ρωσίας και χωρών της πρώην ΕΣΣΔ.


Πετάξτε με την ELLINAIR:
Προς Σαντορίνη από Αθήνα και Θεσσαλονίκη 5 φορές την εβδομάδα !
Προς Μύκονο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη 4 φορές την εβδομάδα !
Προς Ηράκλειο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη 4 φορές την εβδομάδα !
Προς Ρόδο από Θεσσαλονίκη 3 φορές την εβδομάδα !
Προς Ζάκυνθο από Θεσσαλονίκη 2 φορές την εβδομάδα !