ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Αποχώρηση της Λ. Μαστρονικολή από τη διεύθυνση του HAPCO


Στα τέλη Μαΐου, η κ. Λυδία Μαστρονικολή αποχωρεί από τον HAPCO μετά από 11 συναπτά έτη στη θέση της γενικής διευθύντριας του Συνδέσμου.

Η ίδια αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε επιστολή της: “Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στο τέλος του μήνα αποχωρώ από τον HAPCO μετά από 11 συναπτά έτη στη θέση της γενικής διευθύντριας του Συνδέσμου. Σας ευχαριστώ για την εξαιρετική συνεργασία που είχα μαζί σας καθ’όλη τη διάρκεια αυτών των ετών με μοναδικό στόχο την προώθηση των Ελλήνων επαγγελματιών οργανωτών συνεδρίων και εκδηλώσεων, των συνεδριακών ξενοδοχείων και συνεδριακών κέντρων και των εταιριών που άπτονται του συνεδριακού τουρισμού εξ’αντικειμένου, κρατώντας ζωντανές τις αναμνήσεις από την παρουσία του HAPCO σε διεθνείς εκθέσεις και παρουσιάσεις εντός και εκτός Ελλάδας μαζί με πολλούς από εσάς, στην κοινή μας προσπάθεια να αναδείξουμε τις δυνατότητες της συνεδριακής Ελλάδας. 

Ευχαριστώ επίσης όλα τα Διοικητικά Συμβούλια του HAPCO από το 2004 μέχρι και σήμερα για την αμέριστη εμπιστοσύνη που επέδειξαν κατά την άσκηση των καθηκόντων μου και τη στήριξη που μου παρείχαν στη διοργάνωση και τον συντονισμό των επτά (7) Πανελλήνιων Συνεδρίων HAPCO που διοργανώθηκαν επί των ημερών μου”.