ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 στην Α.Ε NOMIKOS SHIPPING INVESTMENTS LTD ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ Α.Ε


Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ Α.Ε  έπειτα από επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας επιθεώρησης του Συστήματος Ποιότητας , απένειμε στην Α.Ε  NOMIKOS SHIPPING INVESTMENTS LTD πιστοποιητικό  συμμόρφωσης σύμφωνα με το πρότυπο  ISO 9001:2008 αναφορικά με τη δραστηριότητα της διαχείρισης  πλοίων μεταφοράς  χύδην φορτίων .

Η Α.Ε  NOMIKOS SHIPPING INVESTMENTS LTD διατηρεί ήδη από το 2013 πιστοποιημένο από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΟΓΝΩΜΟΝΑ  σύστημα  Περιβαλλοντικής  Διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001:2004, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας για διαρκή ικανοποίηση των ποιοτικών και περιβαλλοντικών απαιτήσεων, μέσα από ένα δομημένο και ελεγχόμενο τρόπο εταιρικής λειτουργίας.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2015 στα γραφεία της εταιρείας στον Πειραιά, από τους κ.κ  Δ.Ζαφειριάδη   Chairman & CEO και  Ν.Κόρμπη  Commercial Manager της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ Α.Ε.
Το πιστοποιητικό συμμόρφωσης παρέλαβαν  η κα. Ν.Γάκη General  Manager , και ο κ.Ε. Τσουμπός  DPA/HSQE  Manager της   Α.Ε  NOMIKOS SHIPPING INVESTMENTS LTD.


Η  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ Α.Ε  με συνεχή παρουσία άνω των είκοσι ετών στο χώρο των Πιστοποιήσεων Συστημάτων Διαχείρισης και Προϊόντων πιστεύει  ότι η ελληνική  ναυτιλία, που αποτελεί την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας, είναι η «βιομηχανία» με τη μεγάλη ανάγκη προτυποποίησης, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η αξιοπιστία και η ανταγωνιστικότητά της  σε μια εποχή που διακρίνεται από τη  συνεχή εντατικοποίηση των διεθνών κανονισμών και απαιτήσεων για ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής , τη  μηδενική ανοχή στη ρύπανση των θαλασσών και της ατμόσφαιρας, και τις απρόβλεπτες πιέσεις   που ασκούν εξωτερικοί παράγοντες (παρατεταμένη διεθνής κρίση, πειρατεία, μείωση ζήτησης μεταφορών).