ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Πρωτοχρονιά στο αεροδρόμιο!


Δυο χριστουγεννιάτικες φιγούρες, το Ξωτικό των Χριστουγέννων με τα ακροβατικά του και η “Miss Carousel”, ένα ζωντανό παιχνίδι, θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας μοιράζοντας κάρτες με ευχές και προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Κι ένα άγαλμα που …«ζωντανεύει», θα περιμένει στις εισόδους τους επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου να του δώσουν ζωή με ένα κούρδισμα!

Ακόμη, ένα γιορτινό “Transformation booth” στο Επίπεδο Αναχωρήσεων (Είσοδος 2 – Περιοχή ελεγκτηρίων εισιτηρίων 54-55) θα είναι στη διάθεση επιβατών κι επισκεπτών, για να «μεταμορφωθούν» εορταστικά και να χαμογελάσουν στο φακό!

 την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς,

η μουσική έκπληξη στο αεροδρόμιο θα είναι μια συναυλία από τους Vanila Swing, που θα αποχαιρετίσουν τον 2015 με rock ‘n’ rollrockabilly του ’50 και swing του ’40, σε μια σύνθεση ρυθμών με αισθητική vintage, εμπλουτισμένη με σύγχρονο ήχο!