ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Συνεργασία IBS Software -Celestyal Cruises για τη δημιουργία συστήματος κρατήσεων για κρουαζιέρες

celestyalcruises
Στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κρουαζιέρας Seatrade, η εταιρεία IBS Software και η Celestyal Cruises υπέγραψαν σύμβαση για τη δημιουργία του Συστήματος Κρατήσεων επόμενης γενιάς για κρουαζιέρες, με την ονομασία iTravel. Η Celestyal Cruises γίνεται η τρίτη εταιρία στον ταξιδιωτικό τομέα, και η πρώτη εταιρία κρουαζιέρας, που με την πλατφόρμα κρατήσεων iTravel της IBS αξιοποιεί λογισμικό για να εμπλουτίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Με το iTravel, η Celestyal Cruises θα είναι σε θέση να προσφέρει πακέτα κρουαζιέρας με δυναμικές δυνατότητες τιμολόγησης, προσφέροντας δυνατότητα για γρήγορη ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, διευρύνοντας τις ευκαιρίες πώλησης (cross-sell & up-sell). Επιπλέον, η Celestyal Cruises εφαρμόζει ήδη το σύστημα ξενοδοχειακής διαχείρισης επιβατών , Ship Partner της IBS και στα πέντε πλοία του στόλου της.
«H Celestyal Cruises και η IBS έχουν μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα την εξελίξουμε», δήλωσε ο Κυριάκος Αναστασιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises. «Προβλέπουμε αυξημένη ζήτηση από τις B2B και B2C αγορές μας και περιμένουμε ότι η πλατφόρμα iTravel θα αποτελέσει τον καταλύτη της αναπτυξιακής στρατηγικής μας».
«Στην IBS δίνουμε όλο και περισσότερο έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων και μετασχηματιστικών λύσεων για την κρουαζιέρα. Η απόφαση της Celestyal Cruises, η οποία αποτελεί και την βασική εταιρεία κρουαζιέρας που χειρίζεται η IBS,  να υιοθετήσει το σύστημα iTravel είναι μια πραγματική επιβεβαίωση της καινοτόμου στρατηγικής μας και της ικανότητας μας να τηρούμε τις υποσχέσεις μας.» είπε ο κ. Asish Ζ Koshy της IBS Software.