ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Αεροδρόμιο Luton: Προαστιακή σύνδεση το 2020 αξίας 200 εκατ. λιρών


Το αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου ανακοίνωσε τα σχέδιά του να κατασκευάσει μια 24-ωρη προαστιακή σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ του σταθμού Λούτον Airport Parkway και του τερματικού σταθμού του αεροδρομίου για 200 εκατομμύρια λίρες.

Η νέα αυτή υπηρεσία αναμένεται να λειτουργήσει το 2020 και θα καταστήσει ευκολότερη και ταχύτερη για τους επιβάτες την άφιξη στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου, βελτιώνοντας το ταξίδι για περισσότερους από 2 εκατομμύρια επιβάτες που ταξιδεύουν προς το παρόν στο LLA με το τρένο.
"Η βελτίωση των σιδηροδρομικών συνδέσεων είναι ένα κρίσιμο στοιχείο για την ανάπτυξη του LLA, καθώς και αναπόσπαστο ώστε να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία για όλους τους επιβάτες μας" δήλωσε ο Nick Barton, Διευθύνων Σύμβουλος της London Luton Airport.
Η σύνδεση με τον προαστιακό σιδηρόδρομο είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου βελτίωσης της σιδηροδρομικής σύνδεσης, που θα ολοκληρωθεί με το επερχόμενο East Midlands rail franchise.


Η σύνδεση με το αεροδρόμιο Λούτον θα παρέχει μια express 20 λεπτη σιδηροδρομική υπηρεσία με τέσσερα γρήγορα τρένα ανά ώρα, μεταξύ LLA και κεντρικού Λονδίνου . Το LLA επίσης συνεργάζεται σήμερα με το Transport for London για να προστεθεί το αεροδρόμιο στο δίκτυο Oyster το οποίο θα εξασφαλίσει ομαλές συνδέσεις για τους επιβάτες που ταξιδεύουν σιδηροδρομικώς.
Source: Aerotime/aviationnews.gr