ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Ουρανοξύστης 130 ετών μετατράπηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Manhattan

Αποτέλεσμα εικόνας για Ουρανοξύστης 130 ετών μετατράπηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Manhattan
Ένας ουρανοξύστης 130 ετών άνοιξε τις πύλες του ως ξενοδοχείο πλέον την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από δύο χρόνια ανακατασκευών, στο Manhattan, στην περιοχή Financial District. Το όνομα του ξενοδοχείου είναι Beekman Hotel.

Το κτίριο έχει κτιστεί από το 1883 και είναι ένας από τους πρώτους ουρανοξύστες που κατασκευάστηκαν στο Manhattan. Αποτελείται από έναν φεγγίτη σε σχήμα πυραμίδας στην κορυφή και ένα ανοιχτό αίθριο στη μέση του κτιρίου. Επίσης, είναι συνδεδεμένο με μία προσθήκη, που είναι και αυτή κατασκευασμένη το 1890. 

Κατά τη Βικτωριανή εποχή, το κτίριο ονομαζόταν “Temple Court”. Επίσης, την εποχή εκείνη αποτέλεσε στέγη για πολλά δικηγορικά γραφεία. Για πολλά χρόνια υπήρξαν διάφορα σχέδια για ανακατασκευή του κτιρίου, μέχρι που το 2014 ξεκίνησαν οι διαδικασίες από έναν ενδιαφερόμενο.
Αποτέλεσμα εικόνας για Ουρανοξύστης 130 ετών μετατράπηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Manhattan

Πλέον, το κτίριο έχει μεταμορφωθεί σε ένα υψηλού κύρους ξενοδοχείο, με καινούρια δωμάτια, εστιατόριο και μπαρ. Οι σύγχρονες αυτές ανέσεις συμπληρώνουν το αίθριο και το εξαιρετικά κομψό και όμορφο lobby του ξενοδοχείου.