ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

H Σιγκαπούρη ενισχύει τον οικοτουρισμό της με δύο νέα πάρκα άγριας ζωής

Αποτέλεσμα εικόνας για Σιγκαπούρη  δύο νέα πάρκα άγριας ζωής
Δύο ολοκαίνουργια πάρκα άγριας ζωής αναμένονται τα επόμενα χρόνια να συμπληρώσουν το ήδη εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο των αξιοθέατων της φύσης που διαθέτει η Σιγκαπούρη.
Συγκεκριμένα, η Mandai Πάρκο Holdings (MPH) έχει αρχίσει τις εργασίες για το νέο «σχέδιο αναζωογόνησης του Mandai. Αυτό σημαίνει ότι ο υπάρχων ζωολογικός κήπος της Σιγκαπούρης, το River Safari και το Night Safari θα επεκταθούν και θα συμπληρωθούν με ένα νέο πάρκο για πουλιά, ένα τροπικό πάρκο δάσους, ένα αξιοθέατο για τη φύση εσωτερικού χώρου ενώ θα εμπλουτιστούν και με επιλογές οικοκαταλυμάτων.
WILD LIFE PARK

Το νέο πάρκο πουλιών θα διαθέτει μια σειρά από είδη πουλιών, συμπεριλαμβανομένων πολλών που απειλούνται στην άγρια ​​φύση. Ενώ το πάρκο τροπικού δάσους θα αναπαριστά τη ζούγκλα της Νοτιοανατολικής Ασίας.
Το έργο θα ολοκληρωθεί σε φάσεις, με το πάρκο πουλιών και το πάρκο τροπικού δάσους να έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το 2020 και το 2021 αντίστοιχα