ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Συνεχίζονται κανονικά τα δρομολόγια της Alitalia

Αποτέλεσμα εικόνας για Συνεχίζονται κανονικά τα δρομολόγια της Alitalia

Μετά την αρνητική ψήφο από το 67% των εργαζομένων του ιταλικού αερομεταφορέα, Alitalia, για το σχέδιο αναδιάρθρωσης, το οποίο προέβλεπε περικοπές στους μισθούς μέχρι και 20%, σχεδόν εννιακόσιες απολύσεις και πιο χαμηλούς μισθούς για όλες τις νέες προσλήψεις, σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδια της εταιρείας όλες οι πτήσεις θα συνεχιστούν κανονικά.

Πιο συγκεκριμένα, η Alitalia επαναλαμβάνει ότι η ψήφος του προσωπικού εναντίον του σχεδίου αναδιάρθρωσης της εταιρείας δεν έχει επηρεάσει το τρέχον ή το μελλοντικό της πρόγραμμα πτήσεων. Όλες οι υπηρεσίες λειτουργούν κανονικά.

Η αγορά νέων εισιτηρίων μπορεί να γίνει όπως πάντα μέσω της ιστοσελίδας της Alitalia, του κέντρου επικοινωνίας της εταιρείας ή των ταξιδίων πρακτορείων του εκάστοτε ενδιαφερόμενου.

Τα μέλη του προγράμματος πιστότητας MilleMiglia της Alitalia μπορούν να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν ακόμη τα μίλια τους ως συνήθως.