ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Επίσημη έναρξη λειτουργίας Creta Maris Beach Resort για τη νέα σεζόν

Αποτέλεσμα εικόνας για Επίσημη έναρξη λειτουργίας Creta Maris Beach Resort για τη νέα σεζόν

Την Παρασκευή 21 Απριλίου, το Creta Maris Beach Resort ανήγγειλε την επίσημη έναρξη λειτουργίας για την τουριστική περίοδο 2017, με την παρουσία των Αρχών της Χερσονήσου, αλλά και την τέλεση Αγιασμού.  

Σε μια ιδιαίτερα θετική και ευοίωνη για τον ελληνικό τουρισμό χρονιά, το Creta Maris Beach Resort άνοιξε τις πόρτες του και καλωσόρισε επίσημα τους επισκέπτες του, τελώντας τον καθιερωμένο ετήσιο Αγιασμό των χώρων του ξενοδοχείου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με την παρουσία της ομάδας διοίκησης του ξενοδοχείου και του διευθύνοντα συμβούλου, κ. Ανδρέα Μεταξά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Επίσημη έναρξη λειτουργίας Creta Maris Beach Resort για τη νέα σεζόν

Το ξενοδοχείο τίμησαν με την παρουσία τους ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου κ. Γιώργος Μακρογιαννάκης, ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Χερσονήσου κ. Μανώλης Κουκάκης και ο αντιδήμαρχος Χερσονήσου σε θέματα τουρισμού, κ. Θέμης Μουντράκης.

Ο διευθυντής του Creta Maris Beach Resort, κ. Νίκος Βλασιάδης ευχαρίστησε από καρδιάς τους παρευρεθέντες, καλώντας όλη την ομάδα του ξενοδοχείου να συνεχίσει την παράδοση των 42 χρόνων, προσφέροντας στους επισκέπτες άριστες υπηρεσίες και αυθεντική εμπειρία διακοπών.

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.