ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Eurowings: Νέα δρομολόγια στην Ευρώπη στο χειμερινό πρόγραμμα 2017/18

Εμφάνιση flieger-a330-pushback-eurowings.jpg

Η υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί και πτήσεις από τον Ρήνο προς τη Νότια Αφρική
Οι νέες πτήσεις του χειμερινού προγράμματος είναι διαθέσιμες προς κράτηση μέσω της ιστοσελίδας www.eurowings.com ή μέσω της εφαρμογής της Eurowings

Κολωνία/Βόννη - Οι επιβάτες της Eurowings μπορούν να ξεκινήσουν να προγραμματίζουν τις χειμερινές διακοπές τους. Το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων 2017/18 θα ξεκινήσει στις 29 Οκτωβρίου 2017 και θα ισχύει έως τις 25 Μαρτίου 2018. Όλες οι πτήσεις του νέου χειμερινού προγράμματος της Eurowingsείναι πλέον διαθέσιμες προς κράτηση. Οι λάτρεις των ταξιδιών μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε κρατήσεις για να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του συστήματος τιμολόγησης, που επιβραβεύει τους προνοητικούς, προσφέροντας χαμηλότερες τιμές σε όσους κλείνουν εγκαίρως τα εισιτήρια τους. Οι τιμές των ναύλων ξεκινούν από 29,99 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων, τελών και λοιπών χρεώσεων. Κρατήσεις για όλες τις πτήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν εύκολα και γρήγορα μέσω διαδικτύου στο www.eurowings.com ή μέσω της εφαρμογής της Eurowings.

Αξιοσημείωτη προσθήκη στο ανανεωμένο δίκτυο δρομολογίων της εταιρείας είναι μία ακόμη διηπειρωτική πτήση που θα αναχωρεί από την Κολωνία/Βόννη. Από τα τέλη Οκτωβρίου, η Eurowings θα εκτελεί πτήσεις προς το Κέιπ Τάουν, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νότιας Αφρικής. Η πόλη υποδέχεται πάνω από 7 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως, ενώ η τάση στις αφίξεις είναι ανοδική. Σημείο έλξης για τους επισκέπτες είναι η φημισμένη προκυμαία «Victoria&Albert
Waterfront», μια παραθαλάσσια εμπορική-τουριστική ζώνη με δεκάδες cafés, εκλεκτά εστιατόρια και μπαράκια. Υπό κατασκευή είναι ένα νέο κανάλι, το οποίο θα συνδέει το παλαιό λιμάνι της πόλης με το κέντρο της, δίνοντας τη δυνατότητα για περιηγήσεις με πλοιάρια από το λιμάνι απευθείας στα βόρεια προάστια μέχρι και το θέατρο Nico Malan.

Πολλοί επισκέπτες από τη Γερμανία επιλέγουν το Κέιπ Τάουν ως σημείο αφετηρίας για να ταξιδέψουν σε όλη τη Νότια Αφρική, που θεωρείται μία από τις πιο συναρπαστικές περιοχές στη γη. Ένα αεροσκάφος τύπου Airbus A330 της Eurowings θα πραγματοποιεί πτήση από την Κολωνία/Βόννη στη Νότια Αφρική κάθε Κυριακή, με επιστροφή τη Δευτέρα.

Στο υφιστάμενο πυκνό και ελκυστικό δίκτυο δρομολογίων της, που συνδέει την Κολωνία/Βόννη με πολλά ευρωπαϊκά αεροδρόμια,ενώ παράλληλα περιλαμβάνει και πολύ ενδιαφέρουσες συνδέσεις με μακρινούς προορισμούς, η Eurowings προσθέτει έναν μεγάλο αριθμό νέων πτήσεων που προσφέρονται για πρώτη φορά.

Μεταξύ των νέων ευρωπαϊκών προορισμών από την Κολωνία/Βόννη είναι η Γκρενόμπλ και το Ίνσμπρουκ. Η πτήση προς Ίνσμπρουκ θα είναι διαθέσιμη προς
κράτηση σύντομα.

Στο χειμερινό πρόγραμμα της Eurowings περιλαμβάνονται επίσης νέες πτήσεις από το Ντίσελντορφ προς το Ζάγκρεμπ στην Κροατία, το Μαρακές στο Μαρόκο και τη Χουργκάντα στην Αίγυπτο (η συγκεκριμένη πτήση θα είναι διαθέσιμη προς κράτηση σύντομα).

Η νέα βάση στο Μόναχο είναι ένα από τα κεντρικά σημεία επέκτασης του χειμερινού προγράμματος της Eurowings. Οι νέοι προορισμοί με αφετηρία το Μόναχο που προστίθενται στο δίκτυο πτήσεων της Eurowings είναι η Φουερτεβεντούρα, το Λανζαρότε, η Τενερίφη, τα Γκραν Κανάρια στις Κανάριους Νήσους, το Μαρακές στο Μαρόκο και τα Σκόπια. Διαθέσιμες προς κράτηση είναι και οι πτήσεις από τη Βαυαρική πρωτεύουσα προς τρεις ακόμα νέους προορισμούς: τη Βαρκελώνη, τη Χουργκάντα και τη Λισαβόνα.

Η Eurowings προσθέτει στο δίκτυό της και δρομολόγια από το Σάλτσμπουργκ προς το Λονδίνο (Στάνστεντ), το Μπέρμιγχαμ και το Μάντσεστερ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Eurowings, αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Lufthansa, αναπτύσσεται ραγδαία. Η υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία είναι σήμερα μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Τον περασμένο Ιανουάριο η Eurowings εγκαινίασε μία νέα βάση στο Σάλτσμπουργκ,ενώ στα τέλη Μαρτίου ξεκίνησε να προσφέρει πάνω από 30 νέα δρομολόγια από το Μόναχο, χρησιμοποιώντας τον πολυβραβευμένο τερματικό σταθμό Terminal 2. Από τον ερχόμενο Μάιο τέσσερα αεροσκάφη της Eurowingsθα σταθμεύουν στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα, την πρώτη βάση της σε μη γερμανόφωνη χώρα. Η Eurowings συνεχίζει να αναπτύσσει τις υφιστάμενες βάσεις της στο Ντίσελντορφ, την Κολωνία/Βόννη, τη Στουτγκάρδη, το Αμβούργο, το Βερολίνο, το Ανόβερο και το Ντόρτμουντ, ενώ εξακολουθεί να επεκτείνει το διηπειρωτικό της δίκτυο μέσω του αεροδρομίου της Κολωνίας/Βόννης.

Το brand Eurowings συνδέεται με τη μέγιστη ταξιδιωτική άνεση των επιβατών, την εξαιρετική σχέση τιμής - παρεχόμενης υπηρεσίας, την ευρηματικότητα και την καινοτομία. Kατά τη διάρκεια των πτήσεων, η Eurowings, παρέχει ένα υπερσύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας (υπό την WINGS Entertain) στο οποίο ο επιβάτης έχει πρόσβαση μέσω της δικής του έξυπνης συσκευής (smartphone, tablet ή laptop). Μέχρι το τέλος του έτους, όλα τα αεροσκάφη του στόλου της Eurowings θα είναι εφοδιασμένα με ευρυζωνική σύνδεση Ίντερνετ (WINGS Connect). Ολοένα και περισσότεροι επιβάτες προτιμούν την Eurowings για την αξιοπιστία και τη συνέπειά της, το ελκυστικό δίκτυο δρομολογίων της και το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών της.