ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου το Katikies






Το Katikies Hotel στην Οία της Σαντορίνης, υπό τη διαχείριση της HotelBrain, ψηφίστηκε από το Τravel + Leisure ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, το έβδομο καλύτερο στην Ευρώπη και μέσα στα 100 κορυφαία του κόσμου (το μοναδικό ελληνικό).
Το έγκριτο ταξιδιωτικό περιοδικό ζήτησε και φέτος από τους αναγνώστες του να αξιολογήσουν τα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο και να επιλέξουν τα καλύτερα για την απονομή των World’s Best Awards 2017. Το τιμητικό βραβείο «2017 World’s Best Resort Hotel in Greece» που απονεμήθηκε στο Katikies Hotel, του προσέφερε για ακόμη μια φορά, μια θέση στην λίστα των πιο ελίτ και εκλεκτών καταλυμάτων παγκοσμίως.
Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη. Η Director of Sales & Revenue Management της HotelBrain, κ. Ρούλα Κόρμπου και ο Director of Sales της HotelBrain, κ. Νίκος Γεωργιάδης, ήταν εκεί για να παραλάβουν το βραβείο εκ μέρους του Katikies Hotel.
Το Katikies Hotel στην Οία της Σαντορίνης, υπό την διαχείριση της HotelBrain, είναι το μοναδικό ελληνικό ξενοδοχείο που ψηφίζεται για τρίτη χρονιά ως ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία στον κόσμο από τους αναγνώστες του Travel + Leisure.